PR CUAET
-
Отказы были даже по CUAET визам. Я не зря спрашивал подробности отказов, а не факты их наличия. Пока подробности не известны, это никак не опровергает теорию
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи дадуть по прильоту ворк перміт в пірсоні? Є лист з погодженням з ircc, з діючою датою, ніби ви можете отримати по прильоту. Але цікаво чи видають по факту? Може хтось летів чи родичі летіли після 31 березня.
-
Подскажите , а эти так называемые новые анкеты , это только для определенных профессий ? Или как убедиться нужно ли тебе это или нет
-
Доброго дня, напишіть і мені будь ласка який канал вам допоміг підготуватись до Celpip. Дякую
-
Могу помочь
-
И на сколько я правильно понял , нужно еще прикрепить второй Джоб офсет с тем что они просят тут ?
-
Напишіть будь ласка, дякую.
-
Було б добре створити гілку "Відмови по H&C", щоб там люди писали причини і деталі. Це б допомогло зібрати статистику і проаналізувати інформацію.
-
Так, ви вірно підмітили. Я отримую один раз. Тим хто отримує кожні два тижні треба буде тоді більше.
-
Моїй мамі 15 квітня дали, але довго не хотіли давати, казали віза, як туристична. Але вона якось іх вмовила на мові жестів. Пожалів її офіцер. мені здається.