PR CUAET
-
Доброго вечора. Хочу забрати батьків з України в Канаду. ПР ще не маю. Хто робив таке? Підкажіть яку аплікейшн заповнювати? Візітор? Які є умови? Скільки має бути на рахунку?
-
Можливо мене за це забанять в групі але я все ж напишу, бо завжди за розсудливість і холодний розум. Колись в лютому еміграційні консультанти говорили, що подаватися на продовження ворк перміту - це не правильно і, навіть, відкритого листа написали і що? На мої слова, що на лінії IRCC говорять, що українці - eligible під дією тимчасової полісі, говорили, що на лінії сидять клерки, які нічого не знають🤦🏻♀️ Багато людей послухали і не подалися, втратили шанс на додаткові три роки. Тому інформацію завжди потрібно перевіряти і хоча б зателефонувати на гарячу лінію IRCC. Особисто я ще ніколи ми не отримувала від ircc не коректної чи не правильної інформації. Безсумнівно, консультанти роблять велику роботу але не перекладайте на них свою відповідальність. Ви повинні максимально і правильно надати інформацію. Особливо, коли в списку документів є travel history, то думайте самі і робіть висновки.
-
Але це затримує процес. It’s up to you.
-
Підкажіть пліз як розрулити питання зі страховкою для супер візи. Хочу зробити мамі супер візу так скажем «щоб була на всякий пожарний». Думаю наступного літа може вона би її обкатала, але це не точно, а зробити візу я би хотіла заздалегідь зараз, а не перед самим вильотом. Так от, там є вимога показати пруф страховки. Я би звичайно реально купила мамі страховку коли би вона дійсно їхала до мене, але документи по страховці, що вона покриває весь період перебування мами в мене, тре подати при подачі заявки на супер візу. Як можна розрулити ту страховку? Чи хіба реально подаватись перед самим вильотом?
-
Фото гарної якості треба буде на порталі 2. Зараз фото+зворот суто для справи потрібно. Є безліч варіантів, як подати фото і зворот. Якщо важливим рахуєте не редагувати фото, можете його загрузити самостійно, а іншим файлом зворот (pdf чи jpeg). Тільки не забувайте давати правильну назву документам. Я, наприклад, фото+зворот робила одним pdf документом.
-
Це логічно). Коли могли б отримати портал, людина отримує дозапит, якого можна було б уникнути, якби документи були подані так, як в чек-листі. Ми не говоримо про додаткові документи, які можуть запросити в кожній окремій ситуації.
-
кажить будь ласка куди мае потягнутися Qкод?