PR CUAET
-
Дякую Ольга. Але попередити не вийшло . Не міг туда дістатися . Буду діяти по обставинах. Ще раз дякую.
-
Ну це спірно. Бо документи має завіряти особа на імʼя якої вони видані Але суворість укр закону 😂
-
Я писала нотаріусу, вона мені сказала, що людина , яка буде завірити, має прийти з паспортом і все. І робили копію її паспорта і вносили в реєстр її ім'я
-
Та хз. Я он думаю якщо все зростеться куди небудь в той же Шербрук. Бо будинки по 300к😂там хоч мортгейж можна витягнути
-
У каждого свои принципы и взгляды. И, глобальное всегда выше каких либо идеологий. Да и это нормально, когда в стране пребывания имеются другие ценности, нужно уважать их. Не нужно влиять на то, что происходит где-то, а просто принять это, мудрость заключается в умении выделить рациональное. И ваша фраза "не понимаю украинцев, которые туда едут отдыхать" не к чему, у них свои взгляды и им там хорошо, они находят для себя позитив. Каждый имеет право на это. Так что тема закрыта!
-
До того як говорити про мудрість треба спершу опанувати розум. Невміння осягнути елементарні причинно-наслідкові звʼязки свідчить про його відсутність. І як відпочинок на Кубі чи бізнес в росії і безпринциповість перетворюється на ракети що летять в будинки наших близьких. Ще раз, вибір кожного спонсорувати державу посібника терориста-росії чи ні. І вибір кожного це засуджувати чи ні і тим паче to spread awareness. Бо багато хто просто не знає історію і політичні реалії Куби. Я поділилась тим що знаю, далі вибір і совість кожного. Але мудрістю називати ignorance не варто.
-
Я зі свого ледве витрусив додаток який вони мені щ 2015 року не видавали через батьків в 2023😂 8 грьобаних років
-
Доброго дня, можна навіть простіше все зробити, напишіть нам розкажемо
-
Ну як мінімум універи на це скидаються але можливо їм просто влом довбатись
-
Можливо, але я шукала цю інформацію, до того, як звертатися, не знайшла ніде. Є умови про засвідчення копій, але там вимоги до документа, про особисту присутність ні слова. Якщо нотаріус каже, що це ок, то чого мені йому не вірити🤷
-
Доброго дня ,а підкажіть будь ласка ,може є хтось ,хто приїхав після 31 березня ?
-
Універ так, КПІ послав мене з трьох різних місць))
-
Ну так что теперь. У нас на работе есть канадцы, и они ездят отдыхать на Кубу. Там довольно качественный сервис при не дорогом обслуживании. А принципы... После того как ввели драконовские законы о мобилизации и преследуют людей за их право остаться в живых, ограничивая в консульских услугах, угрожая штрафами то большинство украинцев уже отрезвели.