PR CUAET
-
Ну це так. Ні ну в пригороді бувають будинки по 400 і навіть менше. Але мені чкось комфортніше в менших містах. Можливо запорізькі звички коли площа як Харків(до війни) а людей 700-750 тис😂 Тому мені комфортно було в Талліні. В Монреалі в субурбах норм типу кот де неж, ендіжі чи кот сент люку
-
Всі нотаріуси казали що то не роблять, лише один казав що колись давно то робив для Квебеку. Але присутність документу (який завіряють) мають просити. Тому консульство лишалося найпривабливішим варіантом, зі слотами проблем не мав, тільки не люблю в Оттаву їздити
-
Звичайно
-
Тю а шо туди їхати? Тільки що пробки коли повертаєшся після обіду а так норм
-
Может ещё им адвокат сказал что шансов нет, а они расценили как отказ
-
Мне хочется жить и не вдумываться в политику. Я не смотрю политические программы и не отслеживаю новости. Когда я прихожу с работу я учу французский, затем просматриваю передачи про флору и фауну планеты. Жизнь одна и не хочется вникать в то где ты ничего не понимаешь
-
Я ловила слот на паспорт 5 місяців, сотні спроб, будильник на час, коли їх додають, більше бачити той сайт не можу) ще минулого року можна було просто приїхати, здається, але я провтикала
-
Не знаю, з наших ще ніхто не поїхав, не переїхав. Оренда по різному, дуже. Бо пропріетери почали орієнтуватися на попит і підняли ціни. То часом можеш знайти 3-х кімнатну за 800, а часом 2к за 1500… Щоб будинок купити, то від 250 можна вже щось не схоже на халупу купити. За 350-400 нормальний будинок, або новий жумель на 3-4 кімнати. За 500 вже класний будинок
-
Як варіант через Gpay Монобанка.
-
Я обожнюю Монреаль, такий, який є, і свій район з красивенними газонами і двухсотрічними деревами, і гуляти по нетуристичним вуличкам центру, з красивими будиночками. Кожного разу, як іду по вулиці, я щаслива, що можу жити в такому місті. І всім бажаю знайти таке 'своє' місце. Але ж кожному своє, і казати, що тобі щось не подобається, не значить чморити))