PR CUAET
-
Зробіть terminate session для чужих девайсів
-
Так в телеграмі, відправляють смс від мого імені, просять 8600 на карточку.
-
я думаю, ви частково маєте рацію. але тут тоді ще більше запитань, як пояснити, що контракти діють тільки в одному порядку, що Україна тільки купує, але нічого їм не продає. України діє заборона на купівлю товарів у рф, але не повна, а тільки певних категорій товарів, класифікатори товарів, зазначені в макроекономічних показниках, не належать до заборонених, я думаю, що в цьому й річ.
-
Підкажіть будь ласка, якщо я правильно розумію, то наразі немає можливості приїхати в Канаду по візітор візі і отримати ворк перміт (якщо я його до 31 березня не отримала). Можна отримати на звичайних підставах, це я так розумію тільки шукати роботодавця?
-
А ви нажимали на стрілочки біля кожного документу ? Вони загружались ?
-
Скажіть будь ласка люди, чи можливо додзвонитись в консульство в Едмонтоні? У когось виходило?
-
Кожний консультант каже війна це не аргумент Що ви з Херсону ,або Мариуполя Українці получали ПР по гуманітарній навіть с западноі України де не знають ,що таке сирени і війна . Були откази навіть у українців з Маріуполя де у людини не залишилось нічого ,навіть житла І їм був отказ
-
як на мене, війна спростила можливість українцям приїхати до Канади, й цього досить. Все інше на загальних підставах, в тому числі й умови надання гуманітарних преференцій.
-
Скажіть будь ласка хтось… В ЧОМУ ПРИЧИНА… з 8 ранку до 2 дня не могли просунутися далі😢… вносили всі документи, нажимали Некст і нас знову повертало на ту саму сторінку внесення документів… і так раз 10..