PR CUAET
-
Честно, іноді коли читаю чат, перестаю дивуватися, що так довго( От скадіть, шановні, на що Ви розраховуюте коли додаєте дитей 22+?! Чорним по білому і абсолютно чітко написано на оф.сайті IRCC хто не підпадає під дипенда і там не так багато виключень! І якщо таких багато, як запевняє шановна Lyudmyla, то хто взагалі нас (українців) буде сприймати адекватно. Мало того, ще й телефонують, щакидують веб-фломами і питають що не так. Честно, була б я офіцером, відмовила б і не відкладала в стопку "для потом будем разбираться".
-
Ви вважаєте що люди з заходу не знають що таке сирени,що таке війна ?а ще може ми не переживаємо за своїх братів ,чоловіків і синів?мій брат став інвалідним на все життя,інший захищає Україну ,а кожен день в мене починається з того що провіряю чи він сьогодні був в мережі,чи є ті дві галочки що повідомлення прочитано.Ви не маєте права такого говорити
-
Чи є хто чекає так як я? Куди писати?
-
Підскажіть будь-ласка бізнес ліцензію потрібно разом з декларейшн форм та джоб офером робити в одному файлі? Чи там де секюріті ліцензія?
-
Вот здесь специалист CPHR будет загружать всевозможную информацию по трудовым спорам и помогать их решать, кому не сложно, зайдите и подпишитесь t.me/departement_hr
-
Друзі, підкажіть будь ласка, якщо паспорти дитячі вже в консульстві, само консульство ( в Едмонтоні) відправляє документи за вказаною моєю адресою? Ми живемо в іншому місті і коли я подавала, мені сказали лишити конверт зі зворотньою адресою і типу вони все пришлють. Потім багато від кого чула, що нічого вони не висилають, треба самій забирати. Допоможіть інформацією, у кого як було? З консульством зв'язатись намагаюмь і по пошті і по телефону, і повний ігнор:(
-
@OstapBosak Підскажить будь-ласка в Declaration form в полі де необхідно вказати кількість людей які подаються на ПР цю кількість необхідно вказати з початку 2024 року чи з цього місяця коли почали брати Declaration and Authorization form? Бо роботодавець не знає скільки людей подалося з початку року, люди які подавалися на ПР на початку року не повідомляли про це роботодавцю та й компанія велика.
-
Чи потрібно police certificate з Канади?
-
Доброго дня. Можливо, хтось володіє інформацією, як правильно зробити: Ми отримали постійний SIN, дитина також. Ми з дружиною маємо акаунти в CRA, дитина відповідно поки що не має. Як оновити дані (SIN, PR) в CRA? Гугл мені не допоміг, пошуки по сайту CRA також... Дякую
-
Я все в одному відправляла. Ліцензії, що в кінці, це ваші персональні
-
Нічого не вимагали.
-
Всім привіт Прийшов запит на резюме для основного апліканта і мілітарі + резюме для мене (депендант). Питання по CV, підкажіть пліз, треба вказувати всі роботи? Чи можна атачити СВ яке я використовував в Канаді для пошуку роботи. Поясню, в 2008 отримав диплом спеціаліста, (мастер проевалюйований) по спеціальності ніколи не працював. З 2014 року працюю в IT, відповідно маю СВ для того періоду, плюс маю лист від поточного роботодавця в Канаді. Чи потрібно мені покривати 2008-2014 роки?
-
Хтось подавав документи без атестату ? Якщо є диплом з вищої освіти Є імовірність того , що атестат був загублений при переїзді Що робити у такому випадку?
-
Доброго дня! Хтось робив документ в Україні (від батька нотаріальний дозвіл,який дає згоду на імміграцію) і форму 5406?Поділіться своїм досвідом як це працює.