PR CUAET
-
чекайте виключно на e-mail. так це буде лист запрошення.
-
Здравствуйте. Мы сегодня получили запрос на Police Certificate со всех стран в которых мама проживала дольше 6 месяцев с 18 лет. Правильно я понимаю, это справка о несудимости? Если последние 2 года мама проживает со мной в Канаде без выезда, нужно ли с Канады тоже предоставлять? Кто как делал эту справку в Украине в это время? Мама в Канаде находится. Спасибо всем откликнувшимся.
-
Так, це довідка про несудимість. Із Канади не потрібно, вони самі перевіряють. Із України є кілька варіантів: 1. Зробити витяг із Дії, перекласти в сертифікованого перекладача. 2. Надіслати заяву на отримання довідки до Консульства України. Якщо є Дія, то можна зробити витяг і додати до анкети. 3. Замовити довідку й переклад їз України - у чаті є багато бажаючих допомогти. Щодо варіантів 1 та 2, уже більше року у всіх чатах точиться битва між тими, у кого прийняли прийняли Дію з перекладом, і тими, у кого не прийняли. Консульство робить довідку 3-4 місяці зараз.
-
Вчора були в Посольстві України в Едмонтоні всім мужчинам видавали паспорти без додаткових документів .Мужчин було дуже багато.Були мужчини в яких по трек коду невисвічувався паспорт доставки в Посольство ,сказали їм почекати,думаю внесли в базу і видали паспорти.Все пройшло швидко,працівники Посольства ввічливі,роботою задоволена, швидко все проходило,молодці.
-
Доброго дня. Сімʼя шукає імміграційного консультанта в Квебек Монреаль. Дякую
-
Як ви зрозуміли інформацію по цьому посиланню? Ми також взяли витяги з edevlet, але тепер не розуміємо чи підходять вони для подачі на ПР?
-
В порталі на дітей листів немає, а в трекінгу є номери їх eCoPR документів. Тож хочу зрозуміти, просто чекати і скільки чекати без написання листів, чи треба написати лист і куди, чи в кризову форму?