PR CUAET
-
Я зрозуміла, що підходять, але планую писати листа в консульство, щоб перевірити
-
В залежності від провінціі. Якщо Онтаріо: www.ontario.ca/page/authenticate-document-use-outside-canada
-
а ще їм треба на сайті видалити ті дибільні лукапи в спливаючих вікнах, які ходять кожен раз за значеннями на сервак і кладуть його. всі нормальні програмісти знають, що попапи це зло, а впихнуть туди ще й пошук з серваку міг тільки джун якийсь. зрозуміло, що вони хотіли зробити, але про перформанс чогось забули. при цьому нормальному спецу влаштуватись в tech в government це ще той квест 🫠
-
Доброго дня. Сімʼя шукає імміграційного консультанта в Квебек Монреаль. Дякую
-
Безгранично благодарна Вам за разъяснения.
-
Підкажіть будь ласка а кабінет треба створювати? Чи він автоматично дається? Ми майже рік тому подалися але кабінету немає. Подавалися з консультантом.
-
Можно онлайн, а можна в сервіс Канада. Я оновлювала онлайн і чекала 4 місяці, тому раджу поїхати в сервіс Канада І зробити все за один день
-
t.me/prcuaet/206043
-
Update: Мы сегодня получили запрос на Police Certificate со всех стран в которых мама проживала дольше 6 месяцев с 18 лет. Правильно я понимаю, это справка о несудимости? Кто как делал эту справку в Украине в это время? Мама в Канаде находится больше 2-ух лет. Спасибо всем откликнувшимся.🙏
-
Це довідка про несудимість. Можно отримати через посольство (зараз займає багато часу). Можно зробити повний витяг з Дії і зробити до нього переклад.
-
/unmute @w33cloud