UA to Canada CUAET
-
Это с вами произошло? Или при вас?
-
t.me/UAtoCanada/259054
-
Всім привіт. Чи є в когось інформація скільки часу чекати на wp, якщо подати на spouse open work permit? Наприклад якщо нема можливості приїхати до 31.03 одному з членів сімʼї, але інший має роботу. Пів року? Рік? Напишіть будь ласка.
-
101 день якщо подавати з Канади. Дякую. Konstantin!
-
Вибачте якщо це вже писали раніше, але напишу. Можливо комусь теж будуть корисні мої питання та відповіді на них. Правильно я розумію порядок дій якщо один з членів сімʼї з дитиною не приїжджає до 31.03 та не отримує помітку CUAET але інший член вже в Канаді та працює на фултайм. 1. Член сімʼї приїжджає після 31.03 наприклад літом з дитиною. (Мають візи яку отримали по CUAET) 2. Заповнення анкети на сайті ircc на отримання visitor record, щоб легально перебувати у Канаді. 3. Заповнення анкети на spouse open work permit та study permit та очікування їх для можливості працювати та вчитися. 4. Після отримання sowp можна подати на отримання медичної страховки. Підкажіть будь ласка чи так все?
-
Дякую вам! 2. Visitor record можно отримати в аеропорту навіть після 31.03?
-
Зрозумів. Дякую ще раз. Хотів уточнити. Думав що після 31.03 це все тільки через сайт.
-
#вопрос по форме 5710e на open work permit Они спрашивают рабочий опыт за последние 10 лет и дают три поля Естественно рабочий опыт за 10 лет туда не поместиться Нужно допечатывать странницу под это?
-
Вітаю вас, а як пояснювали?що просто помилились?
-
Видно вы еще не сталкивались с сервисом Канады 😅 иногда проще забыть про 30 кад , чем звонить и разбираться часами и все без толку !
-
Здравствуйте, сейчас проверила свой банковский аккаунт CIBC, у меня списали service charge (30$). Начала искать информацию, оказалось, что мне открыли не просто Smart account, а Smart account Plus. Кто-нибудь знает, есть ли возможность это исправить и вернуть деньги? Оформляла карточку, предоставив все документы, подтверждающие, что я приехала по CUAET
-
можно ехать, можно звонить, как вам удобно. но если ехать - то туда, где открывали