UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, якщо відвозити паспорт для вклейки візи самостійно, то чи треба записуватися на vfs? Справа в тому, що я планую їхати здавати біометрію і хочу заодно відвезти паспорт чоловіка для вклейки ВІЗи. Чи треба записуватися, щоб здати паспорт, підкажіть, бо я заплуталась
-
Ну країну принаймні напишіть
-
Питання до знатоків! Якщо людина була записана на біометрію та не з’явилася на неї, чи можливо перенести на іншу дату в інше місто ? або по новій треба робити анкету з новим IRCC ?
-
Дякую! 🙌🏻
-
Планую до Фінляндії їхати здавати біометрію і заодно подати паспорт чоловіка длявклейки ВІЗи
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що правильно вказувати в заявці, яку оформляєш на дітей в полі 'are you applying on the behalf on someone else' - ТАК чи НІ?
-
Вітаю. У мене питання про AriveCan, вакцинацію та карантин. Летимо тато, мама, дітки 10 та 16 років. Тато і мама повністю вакциновані. Донька 16 років не вакцинована. Знаю що донці потрібно бути на карантині 14 днів. Питання:
- чи може донька 16 рокіа бути на карантині 14 днів в окремій квартирі ( знайти велику квартиру на всіх з окремою кімнатою для доньки важче )
- якщо донька буде на карантині в окремій квартирі то як правильно реєструватися в AriveCan? Наприклад так правильно - я реєструю у себе в ariveCan групу трьох подорожуючих - я, дружина та молодша донька ( 10 років ). А старша донька ( 16 років ) - реєструє свій акаунт в ariveCan, там вносить результати тесту та адресу карантину? В мене тут сумніви тому що старша донька буде зареєстрована в ariveCan без батьків. Хто знає, тут можуть бути проблеми?
-
Скажіть будь ласка де можна глянути де можна здати медогляд? Чи можу я його здати в Дубліні наперед?(проживаю поки що тут). Дякую!
-
Підкажіть, будь-ласка, де знайти реквізити ВАК для оплати повернення паспорта із ВІЗою?
-
Добрый день. Кто с Польши, но вклеивал визу в Вене - напишите, пожалуйста, в личку как доставляли паспорт🙏🏻