Pets to Canada
-
Дякую
-
Всем привет)лечу в Канаду с кошкой из России через Турцию не подскажите нужны ли нам сдавать титры?
-
Доброго дня. :) Чи книжку санепід з прививками теж перевіряють чи тільки паспорт? Питаннє стосується песика. :)
-
Если вы про грумера, как про профессию, то актуальны. У них очень популярны метисы пуделей (лабрадудли, голдендудли, мультипу и тд) Я заходила в Инстраграм разных салонов и большая часть фотографий именно таких пород
-
Это зависит от авиакомпании, на сайтах в разделе Pets указано
-
Ребята , подскажите . Сделала все прививки коту . Но карантин после титров выходит в конце февраля . А вылетать надо раньше , понятно что справку эту что берётся за 3 дня до вылета не дадут . Можно ли рисковать лететь ? Или не пустят?
-
Прививки должны быть проставлены в паспорте международного образца Вы можете скинуть фотографии, что у вас есть на руках и вам быстрее по фото скажут подходят ли ваши документы
-
Всім доброго дня! Підкажіть, чи хто летів KLM - чи є телефон для попереднього дзвінку у компанію, щоб запитати на рахунок вільного місця для кішки у салоні. Дивимося на сайті - там написано, шо тільки після оплати білета буде можливість дзвонити у авіа. А також WestJet - чи хтось дзвонив і по якому номеру? Дивимося рейс на кінец січня. Відень-Амстердам-Калгарі-Ванкувер
-
WestJet +1 (403) 444-2446 Нажимаете 1-3-2 чтобы перейти к брони билетов с оператором на английском
-
Дякую за відповідь. :) Справа в тому, що я заповнювала сертифікат IATA для ветеринара і звернула увагу, що лікар який видавав паспорт вписали дату прививками від сказу того дня, якого видав паспорт (в серпні), а прививками була зроблена в березні і березнева дата вписана в книжці санепід, а в паспорті інша. В кожному разі прививками ще актуальна, собака здорова. Я на ці дати звернула увагу тільки зараз, лечу післязавтра . Не знаю чого той лікар вписав іншу дату і трохи хвилююся чи не буде проблем і питань через це. :(
-
До покупки. Звоните, спрашиваете за нужную вам дату есть ли еще места для животных и сразу по телефону покупаете По поиску в этой группе введите WestJet, я буквально на той неделе писала подробный отзыв о нашей покупке билетов