Pets to Canada
-
Мне кажется что вам нужно в таком тоне с ветеринаром повятовым поговорить.
-
так в тому то і справа - нема бумаги про підтвердження реєстрації...є песель, який дає право працюти...і спецустава, в якій сказано, що українці з песелем можуть знаходитись в польші до серпня 2023 року але це не є підтвердженням реєстрації аж ніяк
-
Я втратила інтерес до нашої розмови)
-
Мені здається завжди можна піти пошукати іншу групу, якщо ця не подобається)
-
А ещё я в гос клинике кастрировал своего монстра и мне нигде отметки не ставили, это норма ?)
-
Я в пятницу пойду,у меня кот,паспорт и титры украинские
-
Тільки в тому, що у Польші свої правила. Я прибула до Греції у липні з собакою, одразу пішла до ветеринара, щоб зробитити титри та обміняти паспорт на ЄС зразка. Лікар сказав: «дивіться - вони однакові, навіщо Вам його (український паспорт) міняти? Вписав в нього результати аналізу на титри і туди ж внесе дані про огляд та обробку перед польотом. Все. Але так у Греції. У інших країнах свої правила.
-
Вам отказали замельдоваться в арендованом жилье?
-
Поставьте, это вас выручит, м бумагу отдельную возьмите
-
Вітання всім! Чи обовязково в ф1, а далі при обміні на сертифікат і там вказувати маршрут ( Україна-Польша-Франція-Канада), в Польщі буду тиждень і далі по маршруту. Бо вет., що буде обмінювати ф1 на сертифікат каже, що не потрібно. Чекаю відповіді лише від тих, хто володіє офіційною інформацією. Всім миру. І ще, маючи той сертифікат і весь пакет документів чи потрібно мені буде брати якісь папери в Варшаві на Гагаріна? Дякую
-
Полностью за пакетом,сначала Гагарина 5,потом 15
-
Це лише в тій клініці, де кастрували, можна взяти?
-
С титрами проблем быть не должно. Даже в мирное время это была общая процедура, даже если питомец иностранец.
-
Если попадёте туда раньше меня,отпишитесь плиз
-
Спасибо )
-
Вот смотрите как потом доказать, что ваш питомец прибыл из Европы?
-
Очень надеюсь 🤞
-
жодного разу він не знадобився, для українців все перевили на те, що є песель
-
Вам надо указать полный маршрут, иначе вас это может подставить. Вы же межнународный сертифткат под этот маршрут и берёте