Pets to Canada
-
Підкажіть, будь ласка, як заздалегідь записувалися і ходили до державного ветеринара в Польщі знайомі? Чи перед тим платили за послуги за реквізитами? Наш ветеринар в Кракові сказав спершу прийти до них, в приватну, на огляд - за 48 годин до вильоту, Потім, за 24 год до вильоту - до державного (Powiatowy Lekarz Weterynarii). При чому перед візитом до державного - сплатити за реквізитами з цього сайту - krakow.piw.gov.pl/oplaty/# - за послугу «Fee for the inspection of animals intended for export, trade or movement for non-commercial purposes or placing on the domestic market together with the issuance of a health certificate: PLN 112.80». І з чеком вже на прийом. Що скажете?))
-
Поділіться будь ласка досвідом Будемо їхати з України в Варшаву 25.02, виліт 28.02 Якщо на кордоні не буде ветеринара (мені в лабораторії сказали що таке може бути), або не поміняють f1 на міжнародний сертифікат, що робити? Потрібно буде міняти на Гагаріна?
-
Так. Або поміняйте в Україні якщо є можливість
-
Коли взнаєте подробиці, можете, будь ласка, поділитися досвідом? Особливо цікавить - за скільки днів до візиту до Powiatowy Lekarz Weterynarii до нього можна записатися? Що, як він не зможе прийняти
-
Я из Одессы еду с котом поездом до Львова, потом до Пшемысля и до Варшавы. Оттуда лечу до Франкфурта, из франкфурта до Ванкувера с пересадкой в Монреале 🤪
-
" Из Одессы в Канаду.."? Этот маршрут разбивается на две отдельные задачи,сначала из Украины в Европу,потом из Европы в Канаду.Из Украины, смотреть требования на сайте погранслужбы, той страны через которую въезд .Потом в стране прибывания и вылета уже в Канаду ,требования авиакомпаний....(паспорт,обработка от паразитов 48 часов до вылета,ИТА сертификат,что животное здорово)Поправьте если что забыла
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи все необхідне ми зробили перед вильотом? Вилітаємо з Відня в Торонто 13 лютого. - Паспорт Європейського зразка - Чіп - Вакцина проти сказу - за 48 год. зробимо обробку від паразитів. У вет лікарні сказали що зроблять відмітку у паспорті з печаткою, і все без додаткових довідок. - також зроблять відмітку у паспорті на сторінці «Х» що собака здорова і готова до транспортування -також підпишуть та поставлять печать на сертифікаті ІАТА 🐾❤️🐶
-
Тільки завтра ми записані до врача він зробить всі відмітки в паспорті що собака здорова та оброблена від паразитів, та підпише ІАТА
-
Я про цей сертифікат нічого не знаю(