Pets to Canada
-
Я неправильно виразила свою думку, тому вже виправила свій пост. Правила можуть бути різні для отримання ліцензії для кожного міста/провінції. Ніби-то вона потрібна усюди ( знову ж таки, треба заходити на сайт свого міста). Та суть мого посту була в іншому: ліцензія - це місцевий податок. А страховка діє на всю країну та навіть штати і її можеш оформити навіть не в своєму місці. Наприклад я телефонувала в ті, що явно не в Квибеку - або в штатах, або в Торонто. Тому, роблю висновок, що ліцензія та страховка - це незалежні речі. Проте ліцензія вимагається місцевими правилами (треба перевіряти сайт свого міста), а страховка - ні, це на розсуд хозяїна.
-
inspection.canada.ca/DAM/DAM-animals-animaux/STAGING/text-texte/terr_anima_export_certif_pets_internat_bilingual_1396373316023_eng.pdf
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Это из Канады?
-
Скажіть будь ласка international health certificate це і є дозвіл на вильот? Його можна заповнити у приватного ліцензованого врача в Європі ?
-
Ф1 не будет, потому что не выдадут из-за отсутствия карантина после титров? Попробуйте поехать в несколько госклиник, не все такие упрямые. Если совсем не дадут, то сделайте обработку от блох/глистов. И распечатайте сертификат IATA, заполните его, подписать можно в частной ветеринарке. Бланк и образец есть в медиа чата.
-
Добрий день, хто небудь help me. Другий день намагаюся вирішити за титри із польським ветеринаром. Він каже, я нічого не знаю, дізнавайтесь самі, що і як робити… Чи можна робити титри, якщо термін дії вакцинації спливає через 4 місяці?
-
Добрый день, коллеги) Поделюсь опытом возвращения с животными из Канады в Европу. Мы жили в Галифаксе. Прямых рейсов зимой нет. Чтоб не травмировать животных, у нас собака Кавалер Кинг Чарльз и кошка, мы летели двумя днями. Сначала до Торонто, ночевали и на следующий день летели рейсом Кондор Торонто-Франкфурт. Из документов у нас паспорта ЕС с летними прививками от бешенства. За 48 часов (на самом деле за 54) сделали осмотр у ветврача, там же дали им от глистов и блох. Сделали отметку в паспортах. С этими документами без проблем посадили на внутренний рейс westjet и на международный Condor. Из проблем, у Кондора не было стяжек для бокса собаки, мы сами просили их у других авиакомпаний. Иначе они отказывались брать животное. Поэтому на всякий берите свои, в Доллараме 1.7 дол. Во Франкфурте у нас посмотрели документы только на выходе из зоны получения багажа. Сравнили номера чипов и все.
-
Ребята,а в Торонто как получить лицензию на кошку? Она обязательно нужна?
-
Добрый день хотела спросить,будет ли нормальная такая переноска?Соблюдали размеры с указанным в авиабилеты Заказали через интернет и вроде как она ему маловата
-
Если маловата, то лучше взять чуть больше