Pets to Canada
-
А чого ж ні? Звичайно можна! Титри - це перевірка організму на реакцію щодо щеплення (кількість вироблених антитіл - нормально відреагував організм чи ні. Тобто чи діє щеплення чи ні. Тут є тільки строк - не раніше ніж через 21 день після щеплення, так як тільки через цей період виробляється повна кількість антитіл. Якщо строк дії щеплення один рік, то і рівень антитіл має бути достатнім на протязі цього періоду.
-
Для комерційних цілей - так. І абсолютно не має значення якої країни походження корм, канадський чи ні. Якщо ви провезете одну пачку ще й відкриту ( тобто зрозуміло, що для власних потреб), то пропускають. В нас проблем ніяких не було. Якщо ж причепляться ( я так розумію може спрацювали людський фактор) ну то поясните, що то для себе для тваринки на перший час поки адаптуєтесь. Але не повинні чіплятись.
-
Дякую за пораду. Так,у нас є офіціальна родословная. Бажаю гарного дня
-
может кто подскажет: где в Стамбуле купить большую клетку для собаки?
-
Щиро дякую за відповідь і дуже важливу інформацію для мене!!!! Бажаю вам вдалого дня
-
Дякую за адекватну відповідь. Гарного вам дня
-
Добрый день,подскажите,как поить кота в самолете?Слышала есть какие то миски непроливайки
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, дзвонимо в Air Canada, щоб домовитися за кота, але дзвінок скидається через 10 хв після очікування Це так у всіх? Чи може є інший номер?
-
Купили, нам сказали треба тільки купляти, але не знаю наскільки це правда. це такий жах з цими бронюваннями, ми вже забронювали кота на Люфтганза, тепер не можемо додзвонитися до air Canada
-
купили такую ,кнопочку зажимаешь ,и вода выливается
-
Мы тоже сегодня забронировали кота на Люфтганза, а на Эйр Канада дозвонились с Вайбер акта так быстро, что даже от неожиданности растерялись, минут 40 с оператором на линии и Слава Богу оплатили билеты, ура. Это для меня так страшно казалось раньше и вот все позади, кота пристроили)))
-
Кто-то летал с такой переноской в салоне с котом? нормальная или нет? Нет ли с ней проблем? Мы с Klm будем
-
Так, я читала у закріплених і подивилася відео з ютубу від телеграм каналу. Але ветеринар мені сказав сьогодні, що якщо ви зробите з цієї вакцині титри, то через чотири місяці, перебуваючи допустимо вже в Канаді або перед самим виїздом до Канади, у вас анулюються титри і на цьому моменті мій мозок зламався Чому вони анулюються? Я ж можу перед закінченням термінів вакцини, зробити нову вакцину і титри продовжують діяти правильно?
-
Усім дякую за ваш час та ваші відповіді !! Можливо я неправильно написала своє запитання?🤔 і в заголовку ,замість,"підскажіть, будь ласка" повинно було бути,- "чекаю на ваші негативні коментарі"??? Люди,що з вами??? Я лише запитала поради!! А ви.... Будьте добрішими 🙏🙏🙏, а якщо ж у вас немає відповіді на поставлене автором запитання чи пораду,- пройдіть мимо!!!🏃 Щиро дякую всім за адекватні відповіді і за розуміння та бажаю всім хто в пошуках поради якнайшвидше отримати відповідь і без негативу!!!!!!