Pets to Canada
-
Добрий вечір! підкажіть хтось, буду вилітати з Франкфурта 8.03 а приїду 05.03! читав що потрібно довідку взяти за 48 годин до вильоту! може хтось знає контакти ветеринарів у Франкфурті куди бігти? заздалегіть Дякую!
-
Да, если не прошло 24 часа. И если это не туркиши
-
Внутри Европы нет границ, а остальное в закрепах
-
Привет, может кто-то знает на польских поездах (по Польше перемещение) нужно ли на кота покупать билет? или у них бесплатный проезд на животное в переноске?
-
Ми дзвонили по скайпу . Чекали близько 30 хв , але це безкоштовно.
-
Добрий вечір . Вже писала тут в групі … ми виграли білети … виліт 13 лютого .. мав би бути . Було тільки одне місце для собаки в багажному відділені , а в нас дві . Вирішили купляти простотще один білет на інший рейс . Але .. ми зараз в Італії , а тут ембарго на переліт тварин до 31 березня . Виліт в нас з Амстердаму … і щоб доїхати туди орендованою машиною 100500 тисяч😒😒😒 До чого все пишу ….ми залишаємось в Італії і будемо купувати білети , так щоб виліт був після 31 березня і точно було місце на двох тварин . Стільки інформації перечитала щодо вивозу з Украіни ,що голова вже не варить . Велике прохання ❤️❤️можливо написати мені в особисті … хто вилітав з Італії і як проходить в Італії отримання європейського паспорту, бо в мене вже був ОПИТ в червні цього року … іншого нам не дали . Просто вліпили нові вакцини . Буду дуже вдячна .
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка!! Дозвіл на вивіз тварини потрібно брати у державного ветлікаря (Польша) за 48 годин? А у приватного огляд з поміткою у паспорт, сертифікат здоров'я і обробки за 48 годин? Живемо у дуууже маленькому містечку, тут ветлікарі не впевнені як це робиться
-
Stop saying it's not working, it's a scam. Have you tried @Adam_C_Warren_1 I just received my 24hous payment. Just with a $500 your life will completely change I Invested with him several times and make a successful withdraw without any hidden fees thanks for being honest. Dm him through the name or link below @Adam_C_Warren_1 @Adam_C_Warren_1 👇🏃♂👇🏃♂ t.me/+ZdxyeD32RzpiNzg0 t.me/+ZdxyeD32RzpiNzg0
-
спасибо!! а у частного врача нужно ещё что-то брать/сделать за несколько дней до вылета?
-
Для переміщення між країнами ЄС титри не потрібні. Тим більше, у Вас паспорти ЄС. Вы яким видом транспорту будете пересуватись? Якщо не літаком - то взагалі документи не мають перевіряти.