Ukrainian Vancouver
-
Я не хочу показатись тупою але де це і що це🤣😂
-
Ох ці труднощі перекладу... Слова Остіна про військову операцію Ізраїлю в Ірані не коректно передали/переклали Міністр оборони США Ллойд Остін в Ізраїлі після зустрічі з прем'єром Нетаньяху заявив, що США не дозволять Ірану мати ядерну зброю. Інформація про військову операцію Ізраїлю проти Ірану виявилася лише здогадками деяких журналістів. Ще раніше, міністр оборони Ізраїлю заявив, що прагнення Тегерана до ядерної зброї вимагає від Тель-Авіва готовності до будь-яких дій. Суті не змінює, щось планується, просто скоригували цю інформацію більш дипломатичною мовою.
-
Рекомендую, там у мене знайома працює))
-
Доречі якщо що шукаю роботу в Канадьскому хай-тек
-
Я просто з ізраільського хай-тек і багатьох знаю
-
Привіт. Поділіться враженнями від авіаліній KLM.
-
Підкажіть будь ласка , чи SIN обовязково потрібно вказувати в договорі оренди житла ?
-
Доброго дня) хочу подякувати всім хто не був байдужим до нашої проблеми, запізнились на літак, тому що довго оформлювали Ворк Перміт, квитки на літак нам не поміняли, ми купували самостійно, але дякувати Богу доїхали до місця призначення, ще раз дякую всім за поради і підтримку)))
-
Добрий день! Трьом жінкам потрібно житло на тиждень, 15-22 березня . Будь ласка, допоможіть. За розумні гроші 🙏