Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт, хотіла запитати. Ми з друзями хочемо спробувати закупитись у Костко. У нас поки що немає картки, може хтось зміг би на пару годин позичити свою картку, або піти в нами. Хочемо зрозуміти, наше це чи ні. Буду дуже вдячна, і обов'язково поставлю пиво чи щось солоденьке за допомогу. Дякую за увагу!
-
А це вже залежить від сумарних витрат за рік. Не забувайте, що ті $60 ви завжди гарантовано даруєте Костко. А от з Executive membership (за $120) ви отримуєте відкат за кожну покупку. Наприклад наш Executive membership себе цілком окупає і ще трохи кешу нам залишається.
-
Ще раз. Все залежить від сумарних витрат в Костко. Ви порадили людині брати мембершип за $60, не за $120. На мій погляд, це дуже категорична порада. Комусь Костко не подобається, а хтось багато чого там купує. Також все залежить від розміру сім'ї. Тож тут не все однозначно.
-
да, красной cibc visa дебетной можно расплатиться (проверили в это воскресенье) (там можно debit, mastercard или наличкой)
-
Я бы сказала Костко или для тех, у кого большая семья, либо для тех, кто как мы тут давно и уже с претензией. Например, я нашла тут лишь один сорт помидоров не черри, которые для меня вкусные, и они в Костко. Или авокадо, крупный и очень вкусный лишь там. И тп. Когда только начинаешь, да бюджет, да не знаешь - суперстор вполне приемлемый вариант.
-
суперстор - отличная тема, рекомендую там оформить их кредитку PC Mastercard (правда, для ее открытия нужно BC ID или права канадские). там реально кэшбек нормальный со всеми их акциями, и ассортимент лучше чем в Волмарте, а продукты дешевле чем в save-onFoods или Safeway.