Ukrainian Vancouver
-
Дякую
-
Друзі 👋, в кого є бажання домогти нашому Ванкуверському збору коштів на допомогу ЗСУ, заходьте в Укрванчат та приєднуйтеся. Там також є можливість познайомитися і знайти нових друзів! Також там ми проводимо зустрічі на настолки 🎲 та хайки 🌲. t.me/ukrvanchat
-
СкажIть, як та де знайти сIмедного лIКаря?
-
Які ціни?
-
Вы не обязаны указывать син в договоре. Син предоставляется только работодателю, иногда банку для кредитной проверки при открытии первой кредитной карточки или RRSP, в CRA разумеется (налоговая) и Service Canada. Все. Если запрошен синий, спросите о цели запроса и сообщите, что вам некомфортно давать номер. Ничего скорее всего не случится, если вы его предоставите, тут зря так пугают. Иногда просят в BC housing тк они проверяют достоверность поданных заявок и тп. Но для договора 100% отказываетесь. Эта информация только ко для работы и для гос учреждений, или банка, те всего, что связано с вашими налогами.
-
-
Так, я знаю, але де вкрали то бомжів там ще не має.
-
Абсолютно точно! Ще б ось що додав. Якщо орендодавець вам парить якусь ліву форму договору оренди, візьміть офіційну з урядового сайту ВС (нажаль не можу дати пряме посилання, бо політика цього каналу не дозволяє 🤬, але загугліть "BC Tenancy Agreements" і одразу знайдете потрібний pdf). У тій офіційній формі нема поля "SIN". Заповніть її та віддайте орендодавцю замість його лівої. Не прийняти офіційну форму він не має права. Пам'ятайте, що усі аспекти оренди житла в провінції регулюються BC Tenancy Act.
-
Там вроді тільки мастеркарт працює якщо я не помиляюсь