Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Видають одразу, але можуть бути великі черги
-
Я бачу що багато новоприбулих відкривають рахунок в CIBC, там одразу можуть дати кредитку на 1500 без зайвих запитань. В мене рахунок в іншому банку
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Чому мене обирають📌 🔹Більше 7 років досвіду. 🔹Написала 100+ резюме для 30+ галузей в США, Британії, Канаді та Європі. 🔹Швидко та якісно пишу резюме, підбираю навички та дизайн під посаду. Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
Добрый день! Може хтось знае гарного грумера для йорка?
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка де у Ванкувері можна зробити дозвіл для виїзду за кордон для дитини? Дякую🙂
-
Доброго дня 🌞Підкажіть , хто летів з Condor , що там по багажу і чек ін в аеропорті)
-
І минулого місяця мама прилітала також
-
В мене також так було
-
Честно уже не помню, но по-моему один стандартный багаж (23кг?) и одна ручная кладь входили в стоимость эконома.
-
Тобто вона летить одразу в кінець?
-
А в нас тільки 1 валіза 23
-
А за дополнительные сумки - это уже в первом аэропорту (до кондора) оплачивали на стойке регистрации.
-
Ну якщо економ то там маленька сумочка , але можна буде там купити , 100€, або онлайн 79€
-
Да вроде просто на сайте обычные билеты покупал и там было указано, сколько чего можно брать в стоимости билета.