Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт! Я SMM спеціаліст. Можу допомогти вам залучити нових клієнтів та підвищити впізнаваність вашого бренду в соціальних мережах. Пропоную свої послуги зі створення цікавого контенту, залучення аудиторії, просування вашої інстаграм сторінки тощо. Залиште мені повідомлення, і ми зможемо обговорити детально ваші цілі та потреби)
-
Привіт) Шукаю майстринь: • манікюру • бровистів • майстрів нарощування вій для зйомки на YouTube video. 🎬 Бажано щоб ви працювали в салоні. 🎬Для вас це безкоштовна реклама, а для мене цікавий контент, який я хочу розкрити та розповісти. ☺️ Для прикладу: Друге інтервʼю набрало за 8 днів 1300+ переглядів. Питання до інтервʼю і як виглядає формат зйомки: youtu.be/PuLJHtDKKrY
-
Звісно, що воно не смішно і думаю, що в кожного хоча б раз в житті таке було... Але від того що ми зараз будемо сумувати і співчувати вам гаманець не повернеться... А якщо пожартуєте з цього і себе налаштуєте позитивно то заробите більше аніж втратили... В будь-якому разі ви живі здорові і це головне.....
-
Це не психологічна допомога, ви запитали що мається на увазі з приводу звернутись до перевізника і можливо Вам повернуть ваш гаманець. Так малося на увазі те що написано, звернутись до перевізника і можливо Вам повернуть ваш гаманець... Але вірогідність цього один відсоток і з ста. Хоча шанси завжди є навіть коли вони маленькі. Спробуйте звернутися.