Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В квитку на зворотній шлях он лайн , а в ту сторону пишуть в аєропорту
-
Мама буде летіти , ви купували багаж в аеропорті чи до вильоту?)
-
Да вроде все как обычно, летели из Франкфурта в июле. В билете вся информация должна быть по багажу и времени чек-ина/гейтов.
-
Питання в тому , що буває по різному: Наприклад , минулого разу вона була Датськими авіалініями , в економ стандартно входить 23 , але на зворотньому шляху в Ванкувері заплатила 90& за багаж)Наступний приклад: я летіла рік назад і оплатила всі валізи , які і так виявляється входять на людину по 23 кг)інші авіалінії, тому питання чи треба забирати валізи і де оплачувати , якщо скажуть)
-
Неа. Все сразу ехало.
-
Так в чем вопрос то? :) Билеты уже купили? В эмейле 100% должна быть информация, что можно, а что нельзя, проверьте, их там 2-3 кажется присылали: билеты, информация, может еще типа подтверждения какого отдельно.
-
Ви валізи в Франкфурті не забирали?
-
А цього разу цей Condor
-
В билете должно быть написано за что Вы уже заплатили. Если нужно больше, то либо онлайн к билету если можно дополнительно докинуть, либо на регистрации. По поводу забирать багаж или нет тоже должно быть в билете указано, если пересадки. Все буде добре! Удачи :)
-
Можна детальніше?
-
Маю речі на дівчинку 7-8 рокі. Хто приїхав нещодавно та потребує одягу. Територіально центр Коквітлам , порт Коквітлам - можу привезти. Будь ласка у приватні. Дякую.
-
Я видела тут много людей ищут cтики для Іqos, Glо и cигapeты - мне знакома эта проблема, сами искали больше месяца, пробовали заказывать в разных местах но всё не то… Здешние знакомые рассказали нам где можно купить и мы наконец-то избавились от этой головной боли, курим и радуемся теперь ;) Кому нужно - подскажу, пишите
-
М-маркетінг В - від Бога
-
Я видел тут много людей, которые тут видят людей, которые тут ищут сигареты. Но их видят только те люди, которые знают, где купить сигареты, а все остальные участники группы их не видят, увы 🤷♂️
-
Stop 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐣𝐨𝐛𝐬, 𝐫𝐚𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐭 Crypto wallet 𝐚𝐧𝐝 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐮𝐩 𝐭𝐨 $300 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 12hours. 𝐖𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐬𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐡𝐞𝐥𝐩 𝐨𝐟 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐨𝐟 𝐡𝐨𝐦𝐞, 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐰 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐬𝐤 Mr @BENJAMIN_WEBERFX, 𝐨𝐧 𝐡𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮'𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐡𝐢𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐰.
-
Привіт! 👋 Для тих хто в пошуку роботи та не знає з чого почати! Є прекрасна можливість розпочати зі Staff Grabs! Якщо маєте досвід роботи в сфері обслуговування (офіціанти, мийники посуду, помічники на кухню), англійську мову (рівень intermediate та вище 🙏) та бажання стартувати, чекатиму ваші резюме: [email protected] Графік роботи: casual (employer on call). Дякую 🧡