Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
На id фотографують на місці при оформлені
-
На права и BC ID вас фоткают на месте, все в цифре. Это если на PR будете подаваться, например, там могут потребовать свежие фото с печатью салона и датой.
-
Всім дякую! Тоді не буду займатися дурницями 😅
-
Буду шукати тут в Ванкувері - може знайду хто кеш дасть в руки
-
Гарного дня, українці 🇺🇦 Підскажуть , будь-ласка, гарну швію. Треба замінити змію на сукні та на шкіряній сумці.
-
В Гугл мапс посмотрите alterations... Но боюсь, дешевле будет в winners купить новую сумку и юбку 🤣
-
Ці речі мають більш пам‘ятне значення) Але дякую)
-
А в чому їх ризик ? То наприклад в Польші то взагалі не проблема до 15000евро за транзакцію
-
Якщо поспілкуватись з менялою то і паспорта не треба )
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я везу ліки у багажу, мені потрібні якісь рецепти з печатками від лікаря? І що робити, якщо є ліки, які я приймаю майже постійно (банальні від тиску, але все ж таки)
-
Мы везли в багаже всякие целую кучу (не наркосодержащие), без коробок - без проблем. Можете чеки из аптеки в кучу положить рядом.
-
Ціла сумка ліків була - питань не задавали
-
То якщо навіть пропустити через міксер - то все одно можуть бути питання ? То я не дуже розумію якщо я поміняю на свою карту банка - то потрібно буде показати то в декларації податковій … а там як нарахують 40 відсотків …. То вже не так і хочеться ті гроші заробляти )
-
А фірми в Європі позачиняв - то вийде що не можу показати звідки ті гроші …
-
Щось це вже не подобається ))))