Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ааааа вот это вы просветили , не знал этого Спасибо большое ☺️
-
А вы случайно не финансовый консультант ? Или может подскажите к кому обратиться что б все рассказали и объяснили
-
Хто може порекомендувати Bike Rentals? 🙏🏻
-
всім привіт, знаходжусь в процесі підбору провайдера інтернету для дому, а хто взагалі яким провайдером користується? що порадите? читав просто кардинально різні відугки про головних постачальників Telus, Rodgers, Shaw та Bell. і в даному випадку питання не стільки ціни, скільки високої стабільної швидкості та нормальної підтримки. ключові потреби - відеодзвінки, онлайн медіа сервіси, 5+ девайсів в мережі дякую!
-
Кажуть що ні … Податок платити треба з інкам чи як його … типу доходи від праці чи бізнесу
-
Як я це зрозумів …
-
Але як це подати в декларації я хз Треба с бухгалтером консультуватись … Подарунки і допомога не оподатковуються як мені сказали (від родичів наприклад )
-
Права - картонка ламинированная, а не пластик? Возможно, им был нужен официальный перевод прав на англ. ?
-
Telus якщо є можливість підключення Fiber . Там симетричний Upload /download і мінімальна затримка , все дуже стабільно . Shaw непогано , аде там з upload проблема і трошки затримки більші .
-
Я працював в Telus раніше , там все солідно зроблено , хоч і не завжди дешево виходить .