Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Сегодня открывали в TD все хорошо, карту дебетовую сделали, на завтра пойдем закаже кредитку, времени не хватило сегодня. Они сказали вы можете положить небольшую сумму на кредитную карту и она будет вашей для построения кредитной линии. 1 год бесплатного обслуживания. А дочке студенке вообще сразу кредитку дали с бесплатным обслуживанием до 23 лет.
-
CIBC два роки безкоштовного обслуговування. Дебетову дають одразу, кредитову присилають поштою(до 2-х тижнів). Кешбеки 1-3%. Ніяких коштів на рахунок класти не потрібно. Також, якщо влаштуєтесь на роботу (здається не пізніше 2 міс.) дають в подарунок 400$.
-
@KudlenokJuliya
-
Користувалися. Не скам. Прям зараз пишу з інтернета, який проведений через Богдана. Цікавився у майстра, яка мені робила інсталяцію чи можливо що це лівий чувак. Вона сказала, що від лівого чувака хрін би мені вона прийшла проводити інтернет. І тариф він також дав нормальний. Крім того, переход на мібольний Телус також робиться саме так, як він описує, тобто без вашого втручання. Це я також узнавав у техніка, яка проводила інтернет. Хоча я не переходив, бо маю умови на поточному тарифі, які мене влаштовують. Так що, дорогі товариші, Богдан реальна людина, який, не виключається, що дійсно займає позицію головного менеджера. Як висновок - не розводьте зраду і вчіться довіряти людям.