Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Субдилеры априори цены ниже особо предложить не смогут. Иначе смысл в их существовании отпадает.
-
Ой, в Чехии когда вещи продавали, так были тоже какие-то схемы, мол меня все устраивает (фото и описание с плеймаркета), дайте адрес и я пришлю курьера с деньгами, он все отдаст и заберёт товар. Хз как это работает, я сразу заканчивал переговоры на этом 😅
-
Усі ці хлопці з телуса просто працюють на партнерку як промоутери. Хлопці з Індії взагалі під цю справу коллцентри організували. Це субдилери. У них є обмежений доступ до бази телуса (маркетинговий) вони обдзвонюють клієнтів і додають послуги. В основному optik tv і камери охорони. Беріть тільки ті послуги які вам дійсно потрібні.
-
Будем надеяться, что все будет хорошо.
-
Все может быть. Но я для себя почти сразу сделал вывод, особенно после кредитки с волмартом: везде говорить нет и ни на что не соглашаться до тех пор, пока я не уверен, что это все легально и только то, что мне нужно.
-
В Україні а ті часи (2010) дзвонили та пропонували продовжування контракту взамін на телефон за гривню :) все було по чесному. Телефон реально давали безкоштовно, коли людина приходила в нашу франшизу та продовжувала контракт на 1 або 3 роки. Потім ми стягували вартість телефону з оператора + бонус. Усі задоволені. Але клієнт був зобов'язаний користуватися тарифом ще рік+. Примітно, що оператор нам давав список клієнтів, де ми могли в базі шукати тих, хто витрачає на зв'язок тисячі. У ті роки це було багато.