Косметичка Ванкувер
-
подскажите, может знает кто локацию, где можно арендовать место для тату мастера, посуточно?
-
подскажите, может знает кто локацию, где можно арендовать место для тату мастера, посуточно?
-
Всем привет! На сегодня освободилось место на брови/ ресницы ❤️🔥 📍Burnaby, 2.09-4pm ✅
-
#масаж Привіт всім. Пропоную послуги загального оздоровчого , не лікувального масажу: 💙 масаж спини(20/30 хв) 30 $ 💛загальний масаж тіла (до 60хв)50$ 💙антицелюлітний 40-50$ 💛 масаж комірцевої зони(15/20 хв)20$ 💙також медовий масаж Працюю у клініці у м. Surrey , хто питав за бенефіти. Можна вернути кошти, але я не RMT , а просто massage therapist. У кого підходить по страховці, запрошую. Територіально в Maple ridge . Можу приїхати до вас додому, в залежності від вашої локації , за додаткову оплату пального
-
Здравствуйте, я работаю в порт муди.
-
Всім привіт! Я Надія, бровіст та візажист. Працюю в цій професії вже багато років. Але за останні 1,5 року було не багато практики в зв‘язку з постійними переїздами. Тому на вересень пропоную знижку 15% на мій прайс. Працюю вдома - Південний Ванкувер, перехрестя Commercial і Broadway (2 хвилини від станції скайтрейну Commercial Broadway) Мій інстаграм: instagram.com/sovvabrows?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привет, порекомендуйте, пожалуйста, мастера подстричь кончики на длинные волосы за разумную цену.
-
Привіт. Я Надія Перун. Перукар/Стиліст-Колорист з 2007 року. Співпрацюю з брендом DAVINES. Всі деталі в приват
-
Да,у меня длинные волосы) Вы скажите сколько это будет стоит,а я вам вам скажу приемлемая это цена для меня или нет)
-
Всем привет! Ищу хорошего парикмахера в Coquitlam,нужно подровнять кончики волос,только не за все деньги мира!
-
#massage Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver