UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
все. тільки не одразу, нажаль(
-
наука чего ?
-
а з чим його мішати? З віскі смакує?
-
Скажи ты все делаешь инстинктивно? Или стараешься думать перед тем как делаешь?
-
Денчик написав, що матеріалізуються, а я і кажу, що ні. Хай доведе, що матеріалізується згідно наукового методу
-
Під час тренування в організмі підвищується рівень адреналіну і кортизолу, які після тренування продовжують свою дію, руйнуючи білкову тканину – м'язи. Щоб запобігти цьому ефекту зменшення м'язів, важливо використовувати інший гормон - інсулін. Так,я знаю,що кортизол найвищий вранці
-
Да только там дебаффы ой ой ой
-
ничего конкретного нет
-
я же говорю ничего конкретного , набор общепринятых фраз
-
Исследования говорят о том, что в первые минуты физических нагрузок или занятий спортом уровень кортизола сперва повышается до 60-65 μг/дл, затем снижается практически вдвое и сохраняется неизменным — тогда как после 40-50 минут снова начинает расти
-
якщо відкрити очі, та почитати вище, а не те, що хочеться бачити, то можна трошки більше розуміти контекст розмови. Подейкують, в таких випадках не виглядаєш, як невіглас ;)
-
дихаю інстинктивно та ще купу процесів в організмі) плюс деякі справи, які доведені до механічного автоматизму те інстинктивно, звичайно
-
ясно метание стрелок
-
нет, почему тогда многие не способны на нее? не во всем конечно
-
гений
-
соціальний конструкт
-
хорошо от куда берется дисциплина?
-
доходить до уровня этой писанины долго не придётся
-
Може краще спати лягай, бо втретя пояснювати одне і те саме якось нецікаво. Проспись, почитай ще раз, може дійде
-
конечно лежать на диване приятнее чем пойти по подтягиваться или по отжиматься. Но это пока не пройдет выше описанный процесс. А там уже дофамин привет и даже часть эндорфина
20 Jan 2023, 19:11
43839/375947
40 minutes ago