Привіт, мій любий ''Андрію Костюйченко'', приємно зустріти вас тут, на платформі Facebook.
Я містер Девід Маккей із Торонто, Канада. Я президент і головний виконавчий директор КАНАДСЬКОГО КОРОЛІВСЬКОГО БАНКУ. Я вважаю, що це бажання Бога, щоб я зустрівся з вами за цей дуже короткий час, оскільки я маю важливу та термінову ділову розмову, про яку я хочу поділитися з вами. Я вважаю, що це зацікавить вас і принесе користь, оскільки це пов’язано з вашим прізвищем і національністю, і ви збираєтеся отримати від цього користь.
Я пишу вам стосовно чоловіка/громадянина з вашої країни пана Алекса Костюченка, який був власником золотодобувної компанії тут, у Канаді, а також одним із найбільших акціонерів нашого банку, ROYAL BANK OF CANADA . 2 лютого 2015 року пан Олексій «Костуйченко» відкрив приватний рахунок із фіксованим депозитом у нашому банку ROYAL BANK OF CANADA та вніс на рахунок суму 78 000 000,00 доларів США (сімдесят вісім мільйонів доларів США) з метою відкриття компанії з виробництва автомобілів у вашій країні.
Але як великий бізнесмен і постійний/регулярний мандрівник, було дуже прикро, що пан Олексій «Костуйченко» був серед померлих жертв коронавірусної хвороби (COVID-19), він помер у грудні 2019 року. Тож головна причина, чому я я кажу вам це. Пізній пан Алекс не згадав жодного найближчого родича/спадкоємця, коли відкрив приватний рахунок із строковим депозитом і вніс гроші. Він був удівцем, одружений на покійній пані Єлизаветі ''Костуйченко'', і дітей у них не було, і про родичів він не згадував. Моя команда правління банку ще не має жодної інформації про це, вони не знають про рахунок і його смерть, єдина причина, чому я знав про це, це те, що я президент і генеральний директор банку, і будь-які транзакції такого роду повинні бути підтверджені мною для заповнення, а також обізнаність менеджера банку. Отже, поки я пишу вам зараз, єдині люди, які знають про це, — це ви, я та менеджер банку, і транзакція між нами трьома буде успішно проведена.
Минулого тижня моє керівництво банку провело нараду для перевірки банків, щоб відзначити неактивні та приватні депозитні рахунки. Я знав, що це станеться, і саме тому я шукав спосіб впоратися з ситуацією до того, як моя команда правління банку дізнається про це, тому що якщо вони дізнаються, вони вимагатимуть розподілу грошей між ними, і я можу відхилити і я не хочу, щоб таке було. Ось чому, коли я побачив ваші дані, я зрадів.
Зараз ми просимо вас співпрацювати, щоб представити вас як найближчого родича/спадкоємця рахунку, оскільки у вас таке ж прізвище та громадянство, як і пан Алекс, і головний офіс мого банку відкриє вам рахунок через мою владу та владу менеджер банку. Немає жодного ризику; трансакція буде виконана відповідно до законної домовленості, яка захистить вас від будь-якого порушення закону. Краще, щоб ми вимагали гроші, ніж дозволяли директорам банку ділити їх між собою. Я не жадібна людина, тому я пропоную нам розділити кошти, 30%/30%/40%, тобто 30% для вас, 30% для менеджера банку та 40% для мене, я сподіваюся, що розподіл буде добре, і моя власна частка грошей допоможе мені почати мій новий проект. Повідомте мені свою думку щодо цього та, будь ласка, ставтеся до цієї інформації як до конфіденційної. Я надам вам більше деталей, щойно отримаю вашу термінову відповідь на мою офіційну адресу електронної пошти нижче.
Моя електронна адреса:
[email protected]
З найкращими побажаннями;
Містер Девід Маккей
[email protected]