Українська Манітоба
-
Точно!!!
-
Ех. Я хотіла попросити привезти мені шматочок засоленого лосося розміром 1 кВ.см )) Просто щоб я зрозуміла, що за смак получається в air fryer. Ну ладно ))
-
Слів не розумію, але у захваті. youtu.be/kEvrR5bZZ0M?si=LK_qc753vmaZiRQX
-
мабуть ні бо в нас тріп запланований був ще давно
-
Біля Франківська недалеко Дністер, тому і там є люди, які шарять в тому. Однак, це ніколи не було моїм. А тут, в Канаді, розпробував.
-
А ви не будете на пікніку часом, 1 вересня?
-
Goldeye кісток мало має а ще як закоптити класно то супер)
-
Та 100% кожному своє, просто не кажи на засолену треску «таранька», це оскорбітєльно 😂 Ох уж ці сухопутні з Франика, не шарять в річних ділах ))
-
оце точно в списку номер один купити коли бути в тих краях. Ковбаса, таранька і може сир. НУ і випічку спробувати шось типу багетів/круасанів
-
А, ти маєш на увазі, що смак не такий як з української річкової риби? Так, звісно не такий. але для мене смачніший. Я ту річкову, кістляву рибу терпіти не можу. Кожному своє
-
Во-во, perch окунь це найкраще тут для тараньки. Голдай теж норм )
-
я сам тараньку люблю тому і кинуло мене у те сушіння бо виріс на річці і там то було звичайною справою. Думаю шо після того як сушену рибу ото в кульок завернули то вже не таке буде як в дитинстві
-
В прямому сенсі - з трески це «не те пальто». Це щось ближче до жовтих полосатиків отого всього
-
Нам з карася найкраще, смак запам’ятався з дитинства. Тут робимо інколи з goldeyes та perch
-
В сенсі? З тріски дуже смачно? І без кісток ))) Певно, є і з салмона та інших риб.
-
Якої там тараньки дофіга? З трески? Так то не те пальто.
-
я б купував, але ніхто не продає:(
-
Впевнена, що смачно )) Я шукаю саме смак тараньки, знайомої з дитинства (я жерла тараньку ще до того, як стала пити пиво 😂): річна риба, в ідеалі плотва, можна окунь, засолена під пресом і висушена до дзвону, з просвічуючим на сонці на хребті жирком… не різана не чищена… сідаєш і обглодуєш її з утробним урчанням. Десь так )
-
Ми оце їздимо як чатиною Квебеку, яка вже біля океану, так і атлантичними провінціями, то тієї тараньки тут просто до фіга. У будь-якому рибному магазині, практично. Певно, в Манітобі нема попиту на це, раз з інших провінцій не везуть.
-
Чекаємо розпаковку/дегустовку))
22 Jan 2023, 08:02
180944/230242
7 minutes ago