Українська Манітоба
-
То Ви не працювали в Україні один за всіх посадах. І коли приходилось працювати с температурою 38.6. І усі питання на підлікуватися - та ти шо у Нас замовлення не можно потім ..... а не вихід = звільнення бо компанія понесла збитки....... і питання не то шо треба говорити, просто він здивувався такому питанню. 😂😂😂😂 ну звісно не чого не каже, якщо зранку написати що захворів та мене не буде...
-
Ну в Україні багато чого цікавого, моя перша праця була в Приват банку і в банку ти просто продавець продукції і треба робити план, як не робиш, то до побачення. Але ж просто так звільнити не можуть, ну то мій регіональний менеджер з продажу, який відповідальний за всі ПриватБанки в моєму місті, просто прямим текстом сказав, або пишеш по своєму бажанню, або знайдемо за що звільнити і добре зіпсуємо твоє майбутнє🙃
-
Поясніть, навіщо ви терпите погані роботи з токсичними керівниками? Перетерпіти пару тижнів, паралельно шукаючи щось нормальне, або, якщо нормальне ви зараз об'єктивно по навичках і мові не осилите, то щось таке ж, але з більш адекватними людьми - це зрозуміло. Але підписати long-term contract на страждання - навіщо, якщо можна знайти щось спокійніше і не страждати?
-
Женя, я сподіваюсь, у вас все буде добре і ви знайдете щось, що вам дійсно подобатиметься 🥰
-
Ні, ну це зрозуміло, але рік-два в дійсно токсичній атмосфері - це повне емоційне вигоряння і потім стільки ж часу на відновлення. Я не можу повірити, що в країні, де існує поняття прав робітників в принципі, не можна знайти роботу для імміграції, де тебе не будуть принаймні руйнувати психологічно
-
Краще знайти нову роботу і перейти, тому що: 1. EI погодять тільки якщо вас скоротили (lay off) або звільнили без видимої причини. Якщо самі підете або щось наробите на termination - забудьте. 2. EI не замінить повністю ваш дохід, який ви фултайм отримували. 3. Працевлавштованим незрівнянно легше шукати роботу, коли роботодавець бачить, що ви безробітний - шанси набагато гірші.