Українська Канада
-
Двойное гражданство в Украине запрещено, поэтому ребенок не будет считаться гражданином Украины и не сможет получить украинский паспорт до тех пор, пока не будет пройдена процедура подтверждения гражданства Украины ребенку.
-
А як це перевіряється на кордоні, якщо людина дає лише паспорт іншої країни?
-
Україна не забороняє подвійне тому що прекрасно розуміє що вона не проконтролює наприклад що там євреї всім роздають паспорти. Але Україна може проконтролювати що їм дає вона сама.
-
Якщо я правильно Вас зрозуміла, Україна робить запит щодо громадянства у Канаду?
-
Більшість таких людей спочатку отримали громадянство України, а потім вже іншої країни. Наприклад, Ізраїль, Ізраїль не потребує нічого для отримання паспорту з Українських органів влади, тобто прийшов отримав паспорт і допобачення, Україна навіть ніколи про це не дізнається. Тут же ситуація інша. Дитина СПОЧАТКУ отримує громадянство Канади, а потім через органи державлади України просить про надання українського паспорту. Тобто Україна знає що у дитини є інший паспорт. А якщо не знає то просить пруф того що паспорту немає.
-
Я питала не про дитину, а про проект щодо покарання за подвійне громадянство. В Україні таких людей багато і нікого не позбавили. Тож це ще питання чи колись буде така процедура чи залишиться на тому ж рівні
-
Це threesome
-
Дівчата, якщо є хтось, хто вже народжував у Канаді після прибуття за програмою CUAET - поділіться інформацією щодо особливостей та вартості 🙏
-
Я не хочу нікого дизморалити, може я не прав,просто ділюсь особистим досвідом, рекомендую вам зателефонувати в консульство і у них спитати.
-
Для того щоб від громадянства позбавили його треба спочатку отримати, питання, як консульство дасть громадянство України дитині у якої вже є одне громадянство.
-
А когось позбавили українського громадянства? В нас наче немає процедури позбавлення
-
Дівчата, хто може взяти прибирання: L6 0C8 17/06 (Брамптон) 9:00 3-4 години прибирання L1 6R3 17/06 (Пікерінг) 9:30 3-4 години прибирання L1R 1M4 17/06 (Уітбі) 10:00 4 години прибирання M1E 4P4 17/06 (Скарборо) 11:00 3 години прибирання L0C 1A0 17/06 (Гудвуд) 16:00 2-3 години прибирання (2 дівчини)
-
Наприклад якщо ви з Канади будуте виїзжати по канадському паспорту, вам штамп туди поставлять, після того ви в Борисполі покажете укр паспорт, а там штампу не буде, то у офіцера одразу з'являться питання як дитина виїхала без штампу, однозначно є ще один паспорт.