Українська Канада
-
IRCC, перше якщо хочете в вуз в Канаді поступити
-
Скільки у кого часу від біометрії до отримання вклейки(паспорт вже на руках) пройшло у вас?
-
А, ок)) дякую! Тож буду телефонувати чи писати їм. Дякую)
-
ВФС центр - це що? (*Відчуває себе тупою і червоніє*)
-
Я не знаю як у Іспанії - це б вам звернутись до вфс центру. Але, те як я звертався - листи відправляв. Мені описали що у румунії - ось вам адреса куди відправляти. Прикрепіть чек що ви оплатили таку то суму за паспорти і напишіть нам зворотню адресу. І все. Я це все зробив - відправив Болгарською приватною поштою (Еконт) і мені через 9 діб прийшов обратно паспорт
-
Вибачте, ще одне питання щодо відправки. А як ви відправляли з однієї країни в іншу - зі зворотньою доставкою, чи як? Бо мені в Іспанії кажуть що вони не оформлюють зворотню доставку. Можливо я щось не так розумію.
-
Дякую!
-
Ось)
-
Дякую, почитаю.
-
Зрозуміло! Дякую. А що за консент форма? У мене написано що потрібно лише паспорт та реквест лист надіслати 🤔
-
Я забив на той лист якщо чесно. Я так і не зрозумів де що та як там зробити. В мене був реквест паспорт, я його роздрокував, з цим реквест паспортом зібрав паспорт, консент форму, чек про оплату доставки і відправив. Відправляв у Румунію, сам знаходився у Болгарії, а здавав біометрію в Анкарі (Туреччина)
-
Все пройшло добре? Бо мені надійшов лист с посиланням на те як зрозуміти куди відправляти і там вибір залежить від варіантів відповідей на питання в анкеті. Але питання не нумеровані і я не можу зрозуміти що робити. Чи можу я відправити паспорт на вклейку в Іспанії(зараз я в Іспанії), якщо подавала всі документи і здавала білметриію в Італії? ((
-
Всім привіт,скажіть будь ласка чи можна купити машину в Канаді (Торонто) з українськими правами та чи реально отримати страхівку ? Дякую!