Українська Канада
-
Ну коли ви кордон будете перетинати туди сюди і трішки запутаєтесь куди який штамп ставити і де і куди показувати який паспорт то можуть бути проблеми.
-
Доброго дня хочу переїхати до Манітоби, але друзів, знайомих там немає взагалі, маю візу вже 3 місяці, і думаю як туди летіти, де знайти житло роботу, хтось може допомогти?
-
Ну ви можете як наші чиновники теж постаратися зробити два паспорта, але це трішки ризиковано зі сторони України, а ось Канаді байдуже.
-
Президент Украины внес законопроект № 6175, который устанавливает наказание за наличие второго гражданства. Санкция — принудительное лишение украинского паспорта.
-
Україна забороняє а не Канада, коли ви прийдете до консультва України для отримання громадянства вас попросять довідку що ви вийшли з канадського громадянства. Канаді нічого не треба, ви як народите дитя вас навіть запитувати не будуть. Є закон, народився в Канаді? Ти належить до цієї країни. А ось Україна забороняє подвійне громадянство.
-
Як його зареструють громадянином україни якщо він вже громадянин Канади. Він з моменту народження одразу громадянин Канади.
-
Торонто, Міссісага - це дійсно топчик)
-
Доброго здоров‘я! Хто вносив зміну у заяву CUAET, поділіться процесом🙏🏻
-
Добрий день! Підкажіть,чи реально знайти роботу в Канаді,якщо невакцинований? Хоча б якусь?Можливо тут є той,хто вже в Канаді і знайшов?
-
(танцюючий смайлік)
-
🇫🇷 Безкоштовні курси французької 1. Ensemble en Français - безкоштовний онлайн-курс французької мови. Для того, аби брати участь у безкоштовних уроках - заповніть форму на сайті. Оригінальні текстові та відео матеріали уроків допоможуть вам ефективно вивчати французьку мову, навіть якщо ви не зможете відвідувати уроки особисто! 2. Empower Lingua - онлайн-курс з французької мови для початківців у форматі відео-уроків. Які слова звучать подібно в українській та французькій? Як читаються букви алфавіту? Основні прийменники та займенники! 3. 50 languages - онлайн-курс французької для початківців. Курс містить 100 уроків, розподілених на окремі теми. Завантажити додаток у App Store та Google Play! 4. Lingo Hut - платформа пропонує 125 безкоштовних уроків французької. Уроки складаються з вивчення граматики, різноманітної лексики та аудіо-матеріалів, які допоможуть вам навчитися говорити французькою! 💬 Яку мову підготувати для вас наступного разу? #французька #навчання #studies #безкоштовно
-
а тут казали що і без листа офіцер видасть перміт. Тоже їм напишу але буду сподіватися на найкраще)
-
Перше підійде для навчання та емплоймент, друге для навчання, емплоймент та імміграції. Друге просто ширше по використанню
-
і ви якось решили цю ситуацію? чи очікуєте?)