(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Природа и тёплая зима есть везде, заведений, тц и залов больше в Ванкувере (Виктория - второе место), супермаркеты и костко везде есть. Климат чуть разнится везде, например, в северном Ван гораздо дождливее, чем в Ричмонде, Виктория теплее немного, но холоднее вода (рядом открытый океан), в нанаймо теплее пляжи (и рядом парксвильский)
-
Я знаю, що це окреме місто. Але це аж ніяк не відчувається. Увечорі на мосту дикі затори до даунтауну і навпаки. Це більше здається про бюрократію
-
Мне в Ванкувере очень понравился район David Lam park, там тоже барбекю жарили, океан, место для роликов и бега. Но жить там, наверное, надоест. Дорого, и туристов много. Какие там районьі наименее людньіе? Но при этом комфортньіе ещё для проживания 😄
-
Перепрошую, але ми говоримо про вимоги до необхідних документів для міграції чи про те скільки дипломів потрібно WES для евалюації?
-
Ні, зареєструйтеся на сайті wes, і там чітко написано, що тільки найвищий. Нема потреби робити бакалавра, бали по будь-якій програмі одержуєте за найвищий диплом
-
Як зараз перетнути кордон з Україною ?
-
Якщо я нічого не переплутав, мені міграційний консультант казала що для пнп тільки найвищий, але якщо пнп не канає і подаватись через ЕЕ чи ще якось, то там всі потрібно дипломи і бакалавр і магістр, чи щось типу такого
-
Супермаркети мені там більше подобались ніж в даунтаун
-
Все є в північному
-
Ну помилилась на 300к)))
-