(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я б не сказала, що Ванкувер то велике двіжове місце. Але я тут три тижні. Сам Ванкувер невеличкий, населення шось там під 300 тис. Людей у вечері в даунтоні я не бачу багато. Але в пригороді я взагалі сусідів тільки чула, ніколи не бачила. Дуже рекомендую північний ванкувер. Дуже тихо. Дуже спокійно. Дуже гарно.
-
-
звучить заманливо - під Монреалем це там де ще й французьку вчити ? п.с. бо мені хоч би Англ би натренувати до потрібного рівня)
-
о так - там буває народ, грилі свої ще приносять на вихідних (зазвичай в великих парках як і майданчики).
-
ми тут частіше не бачимо людей взагалі чим бачимо ) може бо всі в машинах чи кількість людей на км невелика. Пусті вулиці з приватними будинками.
-
Оскільки, останні роки живу в невеликому місті, трохи хвилююсь, наприклад, якщо обирати Ванкувер. Бо від мегаполісу відвикла, і насправді дуже подобається жити в тихому, спокійному місті, тому трохи дивилась про міста на острові Ванкувер. Але можу порівняти тільки з Києвом. Можливо Ванкувер дуже відрізняється і мені би сподобалось там.
-
Крім погоди ше важливо подивитися, в якій провінції зареєстрована ваша фірма і потім подивитися, чи в тій провінції є якась програма для отримання ПР для ІТшників, чи через роботу в тій провінції. Напр як BC PNP Tech pilot, щоб мати ще один запасний варіант В БС класно, але мій друг казав, шо в нього була депресія із-за постійних дощів в сезон дощів і поїхав звітам зразу після отримання ПР. Але в Канаді ніде нема ідеальної погоди, тре вибирати шо вам більше до вподоби просто... :)
-
Всем привет) Еду в Канаду осенью, не могу определится с городами. Рассматриваю в первую очередь Британскую Колумбию, по большей части из-за климата. Ремоут работа на Канадскую компанию имеется. Заинтересовали города Ванкувер, Виктория и Нанаймо. Интересно услышать мнения тех, кто уже остановился в этих краях. Если есть положительные отзывы о других городах, тоже с удовольствием почитаю и приму к сведению. Спасибо)
-
Тут вже писали про то. Треба спочатку роботу, потім житло. Надіюся в вас все буде швидко, просто зараз по перше усі в відпустках, по друге в декого фріз найму , скорочення робили(типу Шопіфай, Епл і т. д. ), по третє співбесіди відрізняються, по четверте тут найм може бути і не швидкий: пару раундів, секюріті чек, по п'яте ви навіть не знаєте своєї майбутньої зарплати. Я не знаю наскільки ви готові, просто попереджаю, шо ви пробуєте підписатися на довгострокові великі витрати не маючи ше роботи... Тут вже були люди, шо кілька місяців на Airbnb потратили, бо перше житло шукали. Нанаймо на острові, та, але багато ж проводять співбесіди далі по рімоуту. Порадив, бо там мало би бути відчутно дешевше. Принаймні покупка відчутно дешевше. А так, як ітак буде купа дощів...
-
Да, на всякий случай Пишут что можно подавать только самый высокий уровень Там разница в цене около 10-20 баксов со стороны апостиля, со стороны вес цена одинаковая
-
Для Wes ви подавали і диплом магістра і диплом бакалавра?