Український Монреаль
-
будь-хто, хто відкрив свій обліковий запис у період з 6 по 18 травня, може зв’язатися зі мною, якщо він отримав рахунок, якщо це не дзвінки в Україну, я нічого не можу зробити, і багато співробітників передали повідомлення, що багато українців мають рахунки понад $100, тому вони бачать, що вони можуть зробити. якщо я отримаю відповідь, я негайно поділюся нею тут
-
Що робити і по якому номеру дзвонити, щоб дізнатися подовжено безкоштовний період чи ні? Тому що усім, хто підключався в середині травня і пізніше - приходять рахунки через 6 місяців (навіть не через 7). І тільки коли вже дзвониш щоб відключити номер - тоді виясняється що комусь подовжили до року, а комусь ні. Можна якійсь телефон - по якому буде компетентна людина, яка не буде придумувати з голові, а скаже по номеру - точні цифри і дати?
-
Ніколи нічого не запитуйте електронною поштою, коли маєте справу з канадськими телекомунікаційними засобами, лише електронні листи надсилаються системою автоматично. На жаль, це дорогий урок, я сподіваюся, що вони скасують усі звинувачення. Тому що навіть я дуже злий через це
-
Вони шукають, що вони можуть з цим зробити, тому що багато людей приходили до магазинів, щоб поскаржитися, але поки нічого офіційного. Було велике непорозуміння між людьми, які продавали SIM-карти, і людьми, які їх отримували. У першому випуску майже всім сказали, що це 6 місяців, аж до 2 місяців тому ми дізналися, що в одних людей був рік, а у інших 7 місяців. Друга проблема полягає в тому, що деякі люди або неправильно пояснили безкоштовні дзвінки, або люди чомусь не зрозуміли, що мій магазин з єдиним російськомовним не був частиною проекту... Те, як працюють безкоштовні дзвінки на міжнародні номери в Канаді, не включено в тарифний план, але просто за дзвінки не стягується плата. Вони опублікували інформацію у Facebook і Twitter, але потім зрозуміли, що цього недостатньо, і люди отримали великі рахунки.
-
Мене нарахували 451 баксів за дзвінки в Україну , але я думав що безкоштовно півроку, а вони мені сказали що акція діяла до 31 жовтня і хер попередили хоч смскою, я випадково в чат написав, щоб дізнатися коли акція закінчуються, а мені там заявили що я їм винен 450 баксів
-
якщо ви змінили план або постачальника до одного року або 7 місяців, ви не можете повернутися. Крім того, якщо у вашому паперовому договорі написано «все включено» або щось дуже розпливчасте, є шанс, що ви зможете одноразово скасувати вартість дзвінків в Україну
-
є одна людина, яку я знаю, з якої одного разу зняли плату за дзвінок в Україну, і це лише тому, що в її контракті було дуже незрозуміло, що включено. Існує також деяка неправдива інформація, яка передавалася між людьми, ні, ви не можете продовжити свій безкоштовний план, який ніколи не був. усі, хто отримав пакет з 6 по 18 травня, мають ОДИН РІК безкоштовного плану, який включає необмежену кількість дзвінків і текстових повідомлень у Канаді та 20 Гб + 20 Гб на місяць (макс. 100 Гб на рік), а з 19 травня по 31 вересня (я думаю) це 7 місяців.