Toronto Newcomers
-
Ну не знаю Мені раз не той товар прислали і робили рефанд на весь ордер, хоч всі інші товари були норм Або коли ти в сефорі можеш місяць покористуватись косметикою і повернути на половину порожнє, бо «тобі не сподобалось» В банку я раз сказала що мені не прийшов товар від однієї корейської компанії. І хоч спочатку вони казали що нічого не можуть зробити, бо платила дебіткою, але через тиждень повернули 90 баксів В мене є багато історій як ці) так що, я не входжу в число тих, яким все так погано в Канаді) Канада і сервіс - 🔥
-
Ой вот тут вы ошибаетесь. Знакомой пришлось перевыпускать банк. карту изза того что Белл списывал с нее деньги за давно отключенную услугу и многие месяцы ее звонков не помагали. Да да но никто ничего не делал. Как будто там олигофрены сидят. Так что про укр сервис придётся забыть
-
Такі компаніі як Роджерс це одинокі випадки 95% компаній з якими мені доводилось мати справу - дуже достойні і на 3 голови вище в плані сервісу ніж українські Тому «терпіти» не доводиться
-
Це ви скільки користуєтесь кредиткою?
-
В мене 2 місяці висів рахунок Я сказала поатити не буду Дзвонила 3 рази - з третього разу списали все Тепер «0»