PR CUAET
-
Ми в Онтаріо, сьогодні отримали запрошення від ЕЕ. Можете підказати в чому найбільші ризики по ЕЕ? На що звернути найбільше увагу?! Дякую
-
Доброго дня! Будь-ласка, допоможіть інформацією по продовженню Work/ Study Permit. Наша сім'я прибула до Канади до 31 березня 2024. Зараз (до 31 березня 2025 року) подаємо на продовження Work Permit. Дітям (підлітки) при в'їзді до Канади замість Study Permits видали Work Permits (без обмежень на навчання). Старший син, 17 років (зараз навчається у Hight School 11 класс), отримав Work Permit (open work permit) з приміткою "May Attend Primary/Secondary school only. Parent on Work/Study Permit". Після закінчення 12 класу ( 2025/2026 навчальний рік) планує вступати в університет. Питання: 1) Який тип продовження Перміту потрібно обрати - Work чи Study? Якщо обрати продовження саме "Work Permit" - чи надаватиме цей тип дозвіл вступати в університет і одночасно чи надає якусь знижку на навчання ? Якщо обрати Study Permit - чи можна так робити (тобто подавати продовження на Study Permit якщо у дитини зараз є тільки Work Рermit)? Якщо так - то чи в результаті ми отримаємо продовжений Study Permit з приміткою CUAET? (Оскільки Study Permit з приміткою CUAET надає знижку на навчання в університеті). 2) Чи потрібно брати якісь довідки від школи (де дитина навчається) і якщо так - то як ці довідки називаються? 3) Що потрібно зробити щоб цей продовжений Study Permit/Work Permit був прив'язаний до нового паспорту дитини (на основі старого паспорту оформлений Work Permit + в нього веклеєна віза, але на руках у нас вже є новий паспорт) ? Заздалегідь дуже вдячна за ваші відповіді
-
Підскажіть, хто знає, чергу на продовження паспорту в Торонто як заздалегідь треба займати з самого ранку чи за 1-2год?
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]
-
Тобто у вас є такий самий додаток, який і видавали, точніше скан з того додатку? Ви вже другий випадок, коли апостіль так робить. Тобто дублікат? ви даєте скан з оригіналу, виданий інститутом. Намагайтеся пояснити це в інституті і в апостіль. І ще, не завжди потрібна евалюація саме диплому, може для вашої програми підійде атестат і додаток.