PR CUAET
-
Створюйте профіль ЕЕ, у вас точно будуть бали за канадський досвід. Мали би ви пройти по stem , якщо балів вистачить, але профіль робіть однозначно. І однозначно краще вже йти по ЕЕ , вам ще чуть до 2 років, а там балів буде більше. Від роботодавця візьміть employment verification letter, який підтверджує що ви були на тій позиції фул тайм 18 міс. І шукайте нову роботу з тір 1-3, не обовязково в тому ж нок
-
та майже жоден хто подавався в 2024 немає рухів ніяких
-
Оновила, зберегла, але все одно показує ось так
-
Підкажіть будь ласка, якщо оновила інформацію в express entry профайлі, як швидко вона має підтягнутися?
-
Маріанна, щиро вдячна Вам за відповідь!!! Якщо можна - маленьке уточнення- якщо я розглядала для себе Alberta Accelerated Tech Pathway (вже отримала членство APEGA як Engineer in Training), то NOC може відрізнятися від того, що був протягом 18 міс роботи, та все ж з переліку NOC які підходять під цю програму, так? (Насправді якщо зі зміною NOC - то думаю що роботу знайти буде швидше)
-
Да, тоже самое ...
-
Дякую Вам, Маріана, за відповідь і розʼяснення!💐💐
-
я би спробував. І можливо вони можуть з України переслати вам сюди переклад з оригіналом апостилю. У нас теж так вийшло, що старший син народився там. Переклад свідоцтва про народження завірений ми зробили давно. І ще дуже важливо - взяли в консульстві довідку про те, що він є громадянином України. Тепер всюди для виготовлення документів даємо завірений переклад свідоцтва про народження і довідку про громадянство.
-
Дивіться, по федеральній cec stem вам треба півроку роботи в будь-якому ноку, який входить у список category based ee draw stem. Тому зараз ви можете йти в інший нок тір 1-3, і півроку додасть вам балів за канадський досвід. Ви можете навіть працювати по тір 4 (без балів за 2 роки) або по нок, який НЕ входить в stem (якщо попередній входив в stem. Радила б тепер орієнтуватися на сес, порахувати були і забути про провінцію якщо балів досить
-
Думаю, що треба дивитись сайт усіх трьох консульств і тоді буду мати найповнішу інформацію щодо необхідних документів.