PR CUAET
-
Вітаю. Якщо хтось legally separated зі своїм чоловіком/дружиною, чи потрібно все одно надавати історію подорожей (у шлюбі) цієї особи? В інструкції на цю тему нічого не сказано. Форма вимагає заповнити чи вказати що подорожей не було. If someone is legally separated from their spouse, do they still need to provide the travel history of that person? The instructions don't say anything on this topic.
-
Так можна продовжити WP через LMIA. Це можна було зробити і раніше до CUAET, але це досить складно і більшість роботодавців не хотять це робити. При подачі на спонсорство грошову допомогу повертати не потрібно, не слухайте плітки.
-
І, я чула що при подачі на спонсорство батьків потрібно віддати грошову допомогу, яку надала Канада. То для сина, чи батька? Чи входять 3 тисячі $ допомоги? Щиро дякую!
-
Кажуть що можна продовжити, чи то насправді так
-
Доброго дня! Бачила таку інформацію щодо продовження ворк перміт. Наскільки то правда? Живу у провінції Кебек
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка якщо евалюацію диплому роблю у Квебеці,чи підійде це для Манітоби.Працюю вихователем.
-
33$ with tax
-
Поділіться, будь ласка, контактом викладача.
-
Добрий день, поділіться досвідом хто отримував довідку про несудимість з Литви
-
Усім привіт. Пропоную уроки з підготовки до CELPIP онлайн. Мій графік вже повністю зайнятий, але у вас все ще є можливість займатися з сертифікованим інструктором CELPIP і IELTS та ESL викладачем. Це моя канадська партнерка Romy, окрім цього вона є ліцензованим міграційним консультантом у провінції Альберта. Ми працюємо з людьми в яких вже сформована певна база англійської мови. Цільова підготовка до екзамену для подальшої подачі на PR. Докладніше за посиланням: celpip.pro
-
Переніс ваше запитання до відповідної вкладки