PR CUAET
-
В Едмонтоні сказали, що дипломатична пошта буде в вересні
-
Цікаво, у мене було. Напишіть їм на гарячу лінію в месенджер. Вони швидко відповідають
-
От цієї ситуації я благополучно уникла, подавши на паспорт за 3 міс до 16 річчя доньки. Так, паспорт лише на 4 роки, та я прикинула, що краще так, ніж ніяк. Мужчина в Едмонтоні дивний, але розʼяснив так: після 16 подача лише з внутрішнім паспортом. Паспорт в Канаді виготовити не можна. Можна в Європі чи в Україні. Система недосконала 🤷🏻♀️ Але це чудово, що у вас прийняли документи! Вітаю!!!
-
Переклад
-
Помиляєтесь, я подаю десяткам клієнтів форми RC151 or RC66, and RC66SHC - вибираєте,що немає reference number та вибираєте топік по якому ви додаєте документи та надсилаєте. Спочатку звичайно заповнюється необхідна форма, потім клієнт підписує та скануються всі документи разом з формою. Але здебільшого звичайно я раджу клієнтам самостійно подавати всі документи, якщо у них є доступ до My Account.
-
Я мала деякі переклади з України, завірені тамтешнім нотаріусом. Рештою перекладів займався мій адвокат, тому я точно не скажу, яка в перекладача сертифікація, але документи виглядали ефектніше і серйозніше, ніж ті, що привезла. Але логічно, що не мають бути зроблені через гугл перекладач.
-
Ви впевнені, що у вашому повідомленні немає опечаток?