PR CUAET
-
Добрий день.Підкпжіть будьласка,якщо подалися на продовження WP ще до того як прийняли рішення про продовження,мені чекати чи ще раз подаватися ?І чи прийде ворк перміт із заняттями обмежень.
-
Вимог до дипломів немає, немає навіть вимоги їх додавати. То дивитеся, що Ви цими дипломами хочете підкреслити в кейсі.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Заходите в дію і там буде функція Додати податковий номер. Фотографуєте і програма підтягує
-
Додайте вручну.
-
А ви власноруч додавали? Фотограували?
-
Що за пробний період?
-
Для поступлення чи ПР?
-
Оператор WES сказала що в процесі, якщо потрібно то напишуть, апостиль також підтвердив що все відправлено і навіть скрін скинули… але знаючи на скільки тут все реактивно то не здивуюсь якщо через місяць скажуть що потрібно було ще раз відправити чи якась технічна помилка… а тим часом час іде…хоч головою об стіну бийся
-
Будь-ласка, послухайте, я запитую, щоб розібратися для себе, це такий "складний" та вартовний процес оформлення через консульство чи лише мені так везе. Щодо Маргарити, я знаю, але дізнався вже після того як почав процес з консульствами.