PR CUAET
-
А що робити, якщо прийшов новий комплект ворк-пермітів, а через декілька днів - іще один!?? Інформація на бланках ідентична, але номери бланків, ясна річ, різні!
-
Справка берется за последние 5 лет проживания ,правильно ,если например ты тут проживаешь три года и два года в Европе ,то справка с Украины все равно требуется или уже нет ,не в курсе ? Я просто не знаю как считается проживание в Канаде ,считается ли это время для этого документа внутри страны
-
Особисто в ЦНАП, ТЦК
-
Без резерв+, ні
-
Добрый день,кто-нибудь подскажет ,запрашивать справку о не судимости из Украины мужу ,дают сейчас или отказ ,если не обновляешь данные или не стоишь на учете или как сказать ,он с ноября еще до войны вообще был уже не в Украине ,понимаю для них это не имеет значения ,просто не в курсе .дают ли сейчас эти справки
-
Спочатку ви мали подати RC151 форму разом з копіями ваших документів. На основі цієї заявки вам платять виплати, як новоприбулим з кварталу наступного за прибуттям та до червня року після прибуття. А потім виплати нараховуються згідно поданих податкових декларацій. Якщо пройшло вже 2 роки після прибуття і ви не подавали RC151 форму, подавайте якнайшвидше, бо податкова має право відмовити у виплаті за період, що перевищує 2 років проживання в Канаді. Ви можете податися онлайн через My account у розділі submit documents.
-
Всім привіт, хто знає де я можу все почитати про те як в Торонто, здати на права?
-
Дякую дівчата за відповіді!
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, наступні кроки після отримання ТА за програмою U4U. Ми з дружиною отримали його недавно і хотіли б знати наступні кроки на кордоні в плані того чи з даним дозволом роздрукованим ми можемо бронювати квитки і вʼїжджати в Штати чи ще якісь документи підтвердження потрібні, що у нас є дозвіл на вʼїзд. Також, можливо в когось буде час поділитись інформацією щодо процесу отримання дозволу на роботу І765 і правила в'їзду.
-
2-є дорослих, 2-є дітей 27.11.2023 - подача на AOS; 14.02.2024 - номінація( був дозапит додаткових документів); 20.03.2024 - подача по PNP nonEE; 04.07.2024 - AOR( через день здав біометрію); 17.07.2024 - Invitation to Pre-arrival services; 26.07.2024 - зараховано медицину; 26.08.2024 - final decision; На федеральному етапі ADR поки що не було, і сподіваюсь після фінального рішення вже і не буде… To be continued…