PR CUAET
-
Так, адвокат також говорила, що потрібно показувати успішність в Канаді і в Україні, і що плюс те, що в Україні в нас був успішний бізнес, який хоч і довелось закрити з війною, але в Канаді ми продовжуєм в тих же сферах працювати і плануєм в майбутньому продовжувати бізнес тут. Це не основа, але плюс
-
Привіт. Після того, як мені вислали новий сін, в мене перестали відкриватись екаунт в Сервіс Канади ( де було видно попередній сін), а також кабінет CRA. Читала, шо треба створювати новий кабінет, але навіть це неможливо зробити, бо пише якась внутрішня помилка. Це, взагалі, нормально? Мені почекати, чи дзвонити їм. В когось був схожий досвід?
-
-
Зареєструватися за адресою то одне. Реєстрація громадянином України - то набуття громодянства України за якимись то обставинами якщо дитина не має українського громодянства. Це зовсім інша справа. У мене батько дитини іноземець и я спочатку отримала «реєстрацію дитини громадянином» (тобто вона лише с того дня вважається українкою, хоч і народилась в Україні, і свідоцтво про народження українське, і я громадянка, але така вимога закону), потім паспорт зробили, ІПН, та зареєструвала за адресою. Вам лише треба вашу реєстрацію за адресою або дитини - якщо є у неї. (Завантажити можна в Дія і вашу, і дитини) або копію вкладки до I’d картки. Там також є адрес реєстрації в Україні.
-
В этой мутной истории с eligibility, вырисовывается очередная засада. Меньше чем через месяц заканчивает действовать полиси по медицине. И все кому не успеют защитать старые, пойдут сдавать по новой. В моем случае это где-то ещё 1500 кадов. При октябрьской подаче. Уроды.
-
Хочете продовження, переходьте у флуд: t.me/prcuaet/9273
-
‼️‼️‼️‼️ Будь ласка. Досить цієї дискусії Будемо чистити і надалі надавати функції 1/3 ‼️‼️‼️‼️
-
@Ll_uch [1029342268] попереджений (1 з 3). Причина: за лексикою Повідомлення видалено
-
Он во многом прав! Сколько было «туристов» которые приехали и уехал. ?!? Сколько офицеров обрабатывали укр визы и задвинули других.
-
Я влітку отримала візу в Кракові. В Польші вклейка дуже швидко. Я в понеділок пройшла співбесіду і вже на наступний день - у вівторок десь біля 14.00 прийшла смс на емейл, що можна забирати паспорт. Є дві опції - можна самому забрати з поштового відділення або можете замовити кур’єрську доставку на любий адрес в любе місто в межах Польші - коштує 59 злотих.