PR CUAET
-
Вам треба зайти на офіційний сайт і там є інформація по термінах очікування на запис на співбесіду в різних містах по різних країнах. Але зверніть увагу, що черга для резидентів і нерезидентів може відрізнятися. Вся інфо є на сайті. Я проходила співбесіду в Кракові - то доя резидентів Польші черги практично не було - 1 день. А для нерезидентів в Кракові час очікування був до 10 днів, а в Варшаві - до 7 днів. Знайомі літали відпочивати в Хорватію - то на співбесіду записувалися в Загребі - то там взагалі черг не було. Після оплати зразу записалися на наступний день.
-
Добрий вечір мене звати Артем Ми родина з 4 осіб 2 дорослих і 2 діток з України не що давно прилетіли до Вінніпегу, 7 місяців тому, в мене наявна 2 групи інвалідності з дитинства з всім офіційними документами з України і підтверджена довідкою про інвалідності від лікаря в Канаді я хотів у вас запитати про наступне чи зможуть я податись на ПР по гуманітарній програмі буду дуже вдячний за допомогу.
-
Тобто як поділені провінції
-
Тільки вийшла з Едмонтона від консула, просив всім передати дуже дуже сильно записуватись по місцю проживання. Це по перше.
-
Да уж, друзья. Обидно что все мои сообщения удалили. Ведь я в них обращался к Остапу для того чтоб он нам всем помог получить ответ. Если мы действительно получили первый отказ по программе - то это звоночек. Почитайте официальные заявления Фрейзера, посмотрите незамылиным взглядом на правила программы. Если человек побывает большое время за пределами Канады он может потерять статус временного резидента и может прийти отказ по заявке. (Рабочее разрешение будет действительно, но сам пр будет отказ. Это касается всех программ, не только конкретно этой). Получить элэджибилити - это еще не PR, до получения карточки многое может произойти, поэтому всем неверующим советую ждать и надеятся что ничего плохого не произойдет. Мне жаль, что многие из вас не смогли заметить рациональность в моих словах. Если вы когда-нибудь сталкивались с IRCC раньше вы бы поняли о чем я говорю, но видимо многим легче поверить в свою реальность, чем посмотреть на условия и правила под другим углом. Я никого не призываю принимать мою точку зрения как единственную правильную, но призываю всех подумать что может пойти не так, и как адресовать эти проблемы.
-
І без комісії
-
А ну так - ДПА вноситься. Але як почалася війна - то ДПА відмінили ніби
-
Все залежить від вашої дружини. Вона може пройти по економічній програмі.? Якщо у неї теж проблеми, то можна розглядати, як останній варіант - гуманітарну програму. Інвалідність це не про гуманітарну програму, але це є одним із десятків факторів, які приймають до уввагги.
-
Мій чек не прийняв, прийдеться в банк йти повертати гроші.
-
@maksimfo1 [503869845] попереджений (2 з 3). Причина: правила #7 Ви ігноруєте прохання На Вам надходять скарги. Хочете дискусії і надсилати повідомлення на цю тему - у флуд! Вся переписка була почищена. Дякуємо
-
По-друге в Едмонтон треба платити по місцю карткою, у них. Так їм потім найлегше.
-
так я запитаю звісно, я буду вкінці вересня потім напишу сюди в мене не йде витяг про місце проживання для дорослого, пише що нема актульних даних але авторизую і все одно помилка це приклад тогл що цього нема в переліку консула але по факту вони це вимагають, а за 2 хвилини зайти в дію і зробити витяг не вдалось
-
А ви впевнені що то був консул, бо на сайті зовсім інший чоловік на фотографіях.