PR CUAET
-
Я теж робила в Хорватії собі візу. В Канаді зробила дітям, так як дітям інтервʼю не потрібно було, за три тижні прийшов запит на паспорт.
-
То може хай консул навчиться працювати і організує роботу!!!!!!
-
Вона ж здавала податкову декларацію і може створити собі кабінет
-
Стою в черзі. Слоти бачила. Слот зловила.
-
Це нормально. Вам потрібно створити повністю новий CRA кабінет. Якщо пише помилку можете зателефонувати в CRA і вони зможуть створити новий з вами разом. Раджу зачекати пару днів і спробувати спочатку самостійно створити новий кабінет.
-
А який ви бачите сенс запиту такого у групи? Так само скажуть одні - подавайтесь, інші - ні. Гарний адвокат хоча б допоможе знайти потрібні акценти і обґрунтує свою професійну думку, можливо підкаже іншу програму, на яку краще звернути увагу. Ніхто не знає детальної ситуації в вашій сімʼї, як ви сформуєте і опишете свою ситуацію і кейс загалом. Ми навіть не знаєм, в якому місті ви знаходитесь і провінції 🤷🏻♀️
-
А можете більше розказати про візу дітям? Ви оформили спочатку собі, а потім вже у Канаді дітям?
-
Мені так двоє казали, що поки не вийшли з черги не бачили слоти
-
Якщо це перший раз - так, медогляд обовʼязково Вони підписували consent form
-
Є інший варіант. В паперовому вигляді подати від імʼя жінки дитячі. Але в любому випадку раджу створити жінці CRA кабінет, так як саме в ньому ви зможете побачити нарахування та графіки виплат.
-
Для дітей така ж схема із записом до консульства, як і дорослим? Чи може їм яка скорочена черга доступна?
-
Можете відправити документи поштою. Але на майбутнє всеодно потрібно мати свій кабінет. Там всі виплати відображаються і дуже зручно.
-
Спочатку я робила візи дітям в Канаді, потім через півроку зробила в Європі собі.
-
У нас так було, я не могла подати ні від себе ні чоловіка, просто не пускало, вже не памʼятаю зараз що там писало, а нещодавно зайшла і воно пропустило до заповнення документів, можливо там ще є свої якісь нюанси окрім 18 місяців постійного проживання. Спробуйте подати паперову.
-
Була інша процедура, так як до 14 років інтервʼю не потрібне дітям, тож після оплати в кабінеті не треба було обирати жодних дат інтервʼю. PS в нас у батька вже була американська віза.