PR CUAET
-
Питалися- я сказала, що в Торонто черга на 2 роки. А я приїхала з дитиною в Європу у відпустку - іду відпочивати в Хорватію і заодно вирішила пройти співбесіду. Нічого не казали. Вони там знають, що в Канаді проблеми з чергами.
-
Я в черзі. Слоти бачу. Зловити не можу🙈
-
Вітаю, таке питання, я знаходжусь в Онтаріо і подав анкету на OINP HCP FSW і досі знаходжусь на етапі assessment. На даний момент розглядаю можливість пошуку віддаленої роботи на позицію в США. Чи може негативно вплинути на розгляд анкети таке працевлаштування?
-
Спілкуватися з іншими людьми, кажуть треба видалити запис з електронної черги, бо можуть не зʼявлятися слоти, коли записаний в черзі.
-
В нашій сімʼї спочатку подався батько і отримали відмову. Потім подалась мати і протягом 20 днів нарахували вже виплати.
-
Так, був інший) подивилась
-
Через кабінет
-
Можете не канселювати Канадську DS160, а в Європі зробити нову, записатись на інтервʼю, отримати візу і тоді вже канцелювати стару. Ми так робили!
-
Скажіть мені, то що чоловік працює на фермі вік 40+, 3 дітей 16,14,9 років вчаться. я не працюю бо з нашої ферми до міста далеко прав не маю,і я маю цукровий діабет. живемо не далеко від маленького містечка, маємо знайомих хто напише листи. Майже всі доки зібрали, хотіли пробувати по гум.програмі. Читаю і вже маю сумніви. Бігати на консультації не бачу сенсу. Бо одні скажуть подавати інші ні. Хто можливо був в похожій ситуації ?
-
Отже, я теж спочатку думав що в нас новий консул, або ще на сайті не змінили фотографії
-
Це для вашої безпеки 🤗
-
Мені так само казали про професію. Що це плюс. Але я вже й не знаю в що вірити
-
Тут таких немає! А якщо будуть відразу будуть забанені!