PR CUAET
-
Тут вам ніхто не скаже точно, як буде швидше! Тому що хтось отримує моментальне схвалення та нарахування дитячих, а хтось чекає місяцями, як в паперовому варіанті так і через CRA кабінет. Але тим не менш нараховують і виплачують всі кошти починаючи з 19 місяця, не залежно коли і як ви подалися.
-
На скільки я знаю так можна зробити не у всіх провінціях. Наприклад ще пів року назад в ВС треба було чекати листа з кодом і опції підтвердити через партнера нажаль не було 🤷♀️
-
Зараз не треба довго чекати , коли створюєте кабінет - обирайте через партнера отримати доступ, і через ваш банк проходите реєстрацію і одразу в своєму кабінеті , раніше треба було чекати код поштою
-
Вам там вже абсолютно вірно відповили: жовтим виділена додаткова інформація, що стосується виключно Вас (крім отого списку документів, що вони у всіх запитують після надання еліджибіліті). У Вас прогалина в адресі проживання на 9 років. Вони не тільки не повернули аплікацію, а й еліджибіліті надали з тою прогалиною адреси на 9 років. Але просять виправити то за 7 днів.
-
Можна не чекати. Там є функція підтвердження особи через інтерак. Але треба мати канадське id, чи права. Доступ отримується за хвилину
-
Доброго вечора порадь де можна найти сертифікованого перекладача з чеської на англійську. Або поділіться контактами якщо хтось такого знає. Гарно дякую
-
Оплатили і відвезли докі на вклейку? Я питаю, бо перший раз подавала дитину одночасно із собою і записатися також потрібно було і дитині. Тоді отримала відмову. Зараз подалася сама і після отримання візи хочу подати дитину.
-
Після оплати через 2-3 тижні прийшов лист з інструкцією, як і що потрібно надіслати в посольство (паспорта дітей, ксерокопії свідоцтв, пермітів батьків та дитячі перміти…). Надіслали поштою, після прийшло повідомлення що потрібно підʼїхати забрати паспорти.
-
завнила анкету та забронювала інтервʼю для мами. А тепер хвилююсь, як вона буде проходити інтервʼю з мінімільним англійським. Чи можна в консульстві замовити послуги перекладача?
-
Дякую за докладну відповідь!