PR CUAET
-
Забрав тільки що паспорта. 😊
-
Якщо вона не проходить по інших (економічних) програмах, можете запитати в гілці H&C t.me/prcuaet/2427. Може хтось робив недавно батькам через гуманітарну програму (моя подруга робила своїй мамі ПР так, але ще задовго до війни, і через іміграційного адвоката)
-
Отримання - без резерву.
-
learn.utoronto.ca/comparative-education-service
-
Якщо ви тільки що подалися, у вас ще нема номера справи, по якому вони знатимуть, куди додати документи. Через кілька днів-тиждень можете спробувати додати квитанції через вебформу, без номера заявки, але по UCI, також вказавши, що заявка на ПР. Найгірше, що станеться - десь через два тижні вони вам відпишуть, що не розуміють, куди додати, і вкажуть інформацію, яку треба заповнити, щоб вони могли ідентифікувати заявку. Тоді вже будете бачити, чи треба робити додаткові кроки, чи ні - чи ще раз писати у вебформу, чи дзвонити, отримувати тимчасовий номер і вже тоді знов пробувати через вебформу
-
Нажаль ніяк. Я вже 9 років не жмву в Україні і така сама ситуація. Відкрив рахунок в Моно банку з канадським номером. Потім встановив Резерв і вписав адресу прописки в Україні, а номер телефону канадський. Не знаю чи пощастило, але все запрацювало. Маю цей клятий qr code і може авторизуватися на сайті посольства щоб спіймати слот.
-
Як без резерв+?
-
Тоже интересует.
-
Бали за наявність родичів в Канаді - НЕ НАПИСАНО що має бути 18+…..
-
Туризм та хоспіталіті Всі інші йдуть до … А пункт з родичами, взагалі фактично мінімізує все н. Погрались і вистачить🤣
-
Для ЕЕ достатньо і просто перекладів , завірених перекладачем